Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto z Anglie

Od: prep odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možno přihlásit v ČR auto s pravostranným řízením s anglickými doklady, když nyní už UK není členem EU? děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

evropský trh je obrovský proč chcete zrovna z anglie? samé problémy raději bych si vybral jinou zemi s levostranným řízením

xenofob

protože se na tom ušetří pár tisíc

xenofob
hodnocení

3x

změnilo se, z důvodu ne-člensktví v EU se doloží propuštění do volného oběhu (platí se DPH - celní správa)

předtím platilo i ted platí že se protokolem z tehcnické zkušebny doloží správná funkčnost zrcátek (zařízení pro nepřímý výhled) a světel pro pravostranný provoz..světla by zvládla regloskopem i obyčejná STK ale k posouzení zrcátek nejsou ze zákona oprávněni

Auta z GB s volantem vpravou jsou praktická a vynikající, když jsem to zkoušel a chtěl jsem předjet neprůhlednou dodávku, musel jsem vyjet úplně do protisměru abych viděl co je ořed dodávkou...všem, včele dopročuji mrdku z GB

hop®
hodnocení

2x

Pokud se něco nezměnilo, tak by to neměl být větší problém, jen je nutné vyměnit přední světla. Řekl bych, že (ne)členství v EU by s tím nemělo souviset...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]