Zdravím vespolek! Nevěděl by někdo, co je toto za divnou věc? Není jiná tech. rubrika, tak jsem to dal sem. Ikdyž to třeba ani není na auto. Dík za všechny fundované odpovědi!
Je to stahovák na kulové čepy. Používá se při výměně čepů řízení, čepů spodních ramen a podobných a slouží k rozpojení čepu od protikusu - páky řízení, těhlice kola apod.
@asd1: Tedy stahovák na stěrače to určitě není, i když by v některých případech mohl být použit. Stahovák na stěrače vypadá jinak!
doplněno 20.04.21 17:45:
@asd1: Opravdu to není stahovák na stěrače. Porovnej masivnost konstrukce obou stahováků, dále se podívej na šířku výřezu, u stahováku stěračů je mnohem menší. A dále šroub stahováku na stěrače je daleko méně masivní a má menší průměr, než šroub stahováku na obrázku tazatele. Stahováky stěračů, na které odkazuješ, sice vypadají podobně, ale na rozdíl od obrázku tazatele jsou to opravdu jen stahováky stěračů.
primadilna.cz/... Když jste mi prozradili, co to je, pustil jsem se do hledání. A tohle je asi nejpodobnější co jsem našel. Stejný se asi nenajde, takže nejspíš nějaká samovýroba. Fuška Těm stěračovým se to ale dost podobá, člověk někdy váhá, jestli to fakt není na stěrače...
max*
Ale blbost, ze na sterace. Mam celou sadu. Tam staci jen lehce zabrat, hlavne je potreba ruzna sirka, tedy pohyblive. Neco z nich je i na kontakty baterie. Sice me prekvapilo, ze je jeste stahovak na sterace, kde je uprostred tryska na ostrikovac (takove auto jsem teda jeste nemel ani nepotkal, ale budiz). No pokud to nekdo vyrabel jen na jeden typ vozidla, system DODO (dodelej doma), tak to je v podstate mrhani casu a materialu, ktery stejne ukradnul nekde v kolbence a na odpoledni smene to tam vytvoril.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.