Dobrý den, Máte někdo zkušenost s čínským skutrem CLS? Zaujala mě cena, a vzhledem k tomu, ze jej chci jen na dojíždění 9km,mohla by to být dobrá koupě. Máte někdo zkušenosti s touto značkou? Moc děkuji
Nevím, jak dnes, ale před 15 lety stálo čínské "plastování"(veškeré plastové kryty) za p...)). Po třech letech od koupě (i od výroby) se začaly rozpadat, praskat...jednalo se o Kentoya Zoom 50 4T, už se naštěstí neprodává; bazoš...pár info o ČESKÉM skůtru z Číny...Myslíte toto? Taky skládáno u nás...
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit elektro skútr. V takové cenové relaci co máte v plánu se dá sehnat. Osobně mám Super Soco CU X a po městě pohoda ...jsou i jiní výrobci. Odpadá výměna oleje svíček filtrů atd.
cls
Elektroskutr me zaujal, ale odešel jsem od něj, protože mi nestačí výkon + baterie je pak dráha skoro jak nový skútr. Proto radši benzín, ale je to jen můj osobní názor.
ladis*
Ebike si muzes postavit treba 50 kW No jo ale to bys musel neco umet asi.
Vyhoda je ze s tim muzes do lesa, dobijes to v bydliku ze solaru jako Ladi & Margaret a je to tichy a vykonny.
Nevyhoda je, ze si to musis postavit a parkovat to asi nepujde jen tak na ulici, nevim.
cls
Myslíte to dobře, jen o součástkach právě nemám vůbec tušení, max vyměním olej a filtr
zrovna cls je z nich to trochu lepsi, ale nekupujte nove ciny, jsou to vyhozene prachy, kupte cinu po zajeti, po nekom, kdo uz prvotni mouchy opravil v zaruce, a nestacil mu vykon a zbavuje se toho po roce nebo par letech jezdeni s 5000tkm. A jsou, jen to chce cekat. Honda to neni, ale s Naraku variatorem, pripadne navarenym vyfukem ze silnejsiho skutru to pak lita jak drak.
Mam zrovna to vyse uvedene Kymco a za me dobry, 125. Zatim 20.000 km a menil jsem jen olej, jednu brzdu a pneu. Jednou za 3 tydny natankuji za 250 korun 98 benzin, jezdi to lip. Jinak jsem to poridil v Nemecku za 800 Euro, tehdy 20 tisic. Netreba kupovat nove. Jezdim tim do prace, ale jen 4 km. Perfektni je parkovani v centru, misto najdu vzdy nebo to hodim na chodnik. Jeste teda byla svanda, kdyz tady delali opravy silnic a zacpy byly v pulce mesta, predjizdeni kolon jsem si vylozene uzival.
cls
Takže ideálně nekupovat nový?
ladis*
Vsak jo jako tady
(v 7minute), kdy i mini auto sejmulo skutra ...
Btw. i takovy mini auto se hur krade a je 1000x bezpecnejsi jak ten skutr.
cls
Motorkář si motorku nebo skútr nekupuje kvůli bezpečnosti... To je logická věc... Takže úplně zbytečný příspěvek od Vás
ladis*
Motorkar si nekupuje skutr, ale motorku. Vy tam pisete, ze to chcete kvuli cene. Ja na to, ze kvuli soucinu ceny x bezpečnost jsou 1000x lepsi varianty.
Ale jo, je potreba mladych darcu organu, tak jen do toho.
cls
Ano píšu, kvůli ceně, že nejsem náročný zákazník,ale píšu ohledně skútrů a neřeším auto... Kdybych chtěl číst drzkovani od někoho, kdo má jen auto tak bych to napsal i do dotazu, ale nehledám alternativy bezpečnosti. každý motorkář nebo skutrista není hovado, navíc nikdy neni řidič jednoho druhu vozu nejlepší. Vždycky se najde kripl za volantem auta, nebo za řídítkama motorky nebo i kola. A jestli máte problém, že tu někdo chce motorku místo auta, tak Vás zklamu, vlastním i auto, ale skútr chci na zpestření teplých letních dnů. Což vy zaujtec nepochopí. Navíc napálit do Vás může kde kdo a je jedno jestli jste v autě nebo na motorce/skútrů. Sice ano, na motorce je to horší s nasledkama, ale zas máte možnost lépe se vyhnout. Toť k bezpečnosti.
ladis*
Pisete: "každý motorkář nebo skutrista není hovado"
A ja snad tvrdim ze je? Vzdyt na videu mate sejmuteho skutristu autistou, ktery nic nezavinil.
Ja jezdil na motorce snad v 10 letech! Sramy z 15 mam dodnes na kuzi Ve 30 jsem vsechny prodal Tak jak mohu byt zaujaty?
Ono to neni o tom uda jsem nebo nejsem hovado, ale o tom, ze na motorce jsem nechraneny. Takze zopakuji: s chuti do toho, pokud si uvedomujete rizika.A ty se nevyhybaji ani miliardarum, viz 3 ruzni miliardari mrtvi za jeden mesic vcetne Kellnera. Je to o hodnoceni rizik.
CLS ma na dojizdeni do prace soused. Konkretni typ nevim. Nekolik let uz mu to 365 dni v roce stoji venku pred domem, ve snehu, v mrazu, desti...nijak to nezakryva, kazde rano prijde, brnkne o starter a jede. Udrzba veskera zadna. Takze klobouk dolu. Je to sice osuntele, ale za tu cenu...
cls
To by mi bohatě stačilo :D. Děkuji za info Jakože to nebude zázrak s tím počítám, ale jak popisujete tak s tím bych byl i spokojený . Akorát by byl v garáži a chci jezdit na garancky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.