Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjištění datumu výroby čidla Hella z auta

Od: olinl odpovědí: 9 změna:

Nebudete někdo z rádců vědět/určit datum výroby nebo dát nějaký www odkaz na výrobce na čidlo Hella, made in germany, 009121-70 (viz. foto). Nemůžu nic nikde najít, v "Autodílech-prodejně" chlapi také neví.. Díky předem.

Zjištění datumu výroby čidla Hella z auta
Zjištění datumu výroby čidla Hella z auta #2
Zjištění datumu výroby čidla Hella z auta #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladis*
hodnocení

0x

Proč nenapíšeš do Helly

olinl
hodnocení

Do helly jsem napsal, zatím mi neodpověděli-asi v sobotu až do teď nepracují nebo se jim nechce odpovědět ..

olinl
hodnocení

Ještě je na čidle/snímači údaj 259160-10 Germany- ten jsem přehlédl.

Zjištění datumu výroby čidla Hella z auta #4
ladis*

Pokud je to vystouplé, tak je to spíš údaj z formy (mold).

Pokud by to bylo vypálené (jakože prohlubeň), mohlo by to souviset s datem výroby, šarží etc.

Na co datum výroby potřebuješ vědět!?

olinl
hodnocení

Protože ostatním můžu referovat, jak dlouho čidlo od toho kterého výrobce vydrželo, případně vydrží. Toto šířím dále na poradnách, výrobci to stěží uvedou na svých stránkách či poradnách. Jinak v tomto čidle je kromě magnetu (pravděpodobně obyčejný, na neodym to nevidím) ještě polovodič.
jurajjuraj*

10 cidel stejneho vyrobce , jedno muze odejit za mesic, dalsich 9 za 10 let , zalezi na jaky kus si trefil, podle jednoho kusu urcovat kvalitu vyrobce? at zijou fora plna "odborniku", navic vyrobni datum nic neznamena, jsou dily ktere lezi skladem i nejaky ten rok

olinl
hodnocení

jurajjuraj: nejsem "odborník" jen referuji, jak dlouho ten který výrobek vydržel. Za kvalitu zodpovídá výrobce. Kupuj si výrobky jaké chceš, asi na tom jsi finančně dobře, mě záleží na kvalitě, konkrétně u aut nechci neustále volat odtahovku a vozit s sebou všechna náhradní čidla/senzory apod.

jurajjuraj*

to ze ti odejde jedno cidlo nejake vyrobce neznamena ze to musi byt smejd, az otestujes 20 cidel od stejneho vyrobce a pak udelas vysledek tak to k necemu bude, otestovat jeden kus a podle toho delat zavery je naprosto mimo a je uplne jedno jestli je to neco drazsiho nebo ta nejlevnejsi cina

ladis*

I kazda sarze muze byt jina, zalezi prece hlavne na tom IC, kdy se prorazi... A to s Helou nesouvisi, meli by pouzivat industry provedeni, vojaci pak military... bavim se i kategoriich ic

Cinske nahrazky treba jen commercial :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]