Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto s velkým prostorem?

Od: tiss* odpovědí: 4 změna:

Chi koupit nové rodinné auto a co největším prostorem za rozumnou cenu,poradí mi někdo?Ted jsou různé akce,ale nestíhám to sledovat a recencí je všude kopa!Díííííík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x

Za rozumnou cenu se dá pořídit i mercedes v porovnání cena/výkon. Záleží co od auta vyžadujete, jaký styl jízdy preferujete, co vám říká bezpečnost, jestli benzín/diesel, velikost kufru atd. Na recenze bych byl opatrný, je to určité vodítko, každopádně nekupujte něco, v čem se nesvezete, abyste pak nebyl s něčím zklamaný. Stačí obejít pár prodejců a objednat se na zkušební jízdu, aby jste viděl, jak vám auto sedí, jak se v něm cítíte, jak se vám ovládá atd. Dál se nabízí otázka nové/mírně jeté kde třeba v cenové relaci 500tis rok stará ojetina nabízí slevu 100-150tis a máte v podstatě nový vůz nebo výbavu o třídu výše. Dnes se meze nekladou a záleží jen na vás, které dáte prioritu.

avonnova*
hodnocení

0x

Můj skromný návrh. :) Dacia LOGAN MCV. Když jsem toto auto viděl poprvé,spadla mi brada. :) Je obrovské za super cenu. Přeji hodně štěstí při nákupu.

hodnocení

0x

Opravdu záleží na financích. Pokud je prioritou cena, tak Logan MCV asi nemá konkurenci, je to veliké auto za super cenu. Jenže nemá pozinkovanou karoserii, tudíž je otázkou, jak rychle zrezne. Tyto auta se dělají poměrně krátce, takže zatím těžko usuzovat. Pokud je prioritou prostor, šel bych do auta typu Renault Kangoo, Peugeot Partner/ Citroen Berlingo. Ty jsou cenově přiajtelné, nezajímavá není ani Škoda Octavia Kombi Tour, což je v podstatě první typ oktávky, vyráběný dodnes.

8976*
hodnocení

0x

Doporučil bych vám opel merivu mám ji od 6/09 dobré , ale asi už ho neseženete, vyjede vylepšená verze / i když nějaké poslední ještě budou/, kolega ted koupil hyundaye Matrix - zkuste se mrknout , auta v akcich kolem 230 - 240 tisic, skuste sednout a projet se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]