Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oranžový maják

Od: dominik007* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Chci se zeptat byl by problém kdyby mě zastavila policie a já měl na své dodávce nainstalovaný oranžový majáček? Samozřejmě na technickou by šel dolů
Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

2x

Kdysi, když jsem ho měl já, tak platilo, že napevno přidělaný musel být v techničáku a sundavací, který si nasadil na místě a nebo jenom na převoz nebezpečného nákladu a při normálním ježdění byl sundaný, tak nemuselo být nic.

max*
hodnocení

1x
Cccc, doporucuji vratit ridicak. Vzdyt Ty si pletes i barvy a neznas nic.
Oranzovy majak maji casto stavebni stroje, pomalu jedouci vozidla a nadrozmery. Ani jeden z nich nema prednost v jizde, ale v zajmu plynulosti a bezpecnosti ostatnich je dobre zvolnit, popripade i zastavit u krajnice a nechat je projet. Obcas delam doprovod nadrozmeru, dodavku mam znacenou, s majaky a kazdou cestu potkam par strelcu, kteri me miji, aniz by ubrali a pak maji oci jako knedle, kdyz za.mnou uvidi 20 metru dlouhy nadrozmer. No uz jich par i couvalo zbesile zpet.

cccc
hodnocení

0x

A k čemu by Ti byl? Na dvě věci. Aby jsi jezdil s předností v jízdě? Se probuď!

Na oranžový maják není přednost v jízdě.

Co když s dodávkou servisuje auta na cestě?

Ale přednost v jízdě má i oranžový maják...jen ne tím stylem ze to bez rozmyslu nasypu na červenou do křižovatky, ale tak to není ani u modrého

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]