Dobrý den, Chci se zeptat byl by problém kdyby mě zastavila policie a já měl na své dodávce nainstalovaný oranžový majáček? Samozřejmě na technickou by šel dolů Díky
Kdysi, když jsem ho měl já, tak platilo, že napevno přidělaný musel být v techničáku a sundavací, který si nasadil na místě a nebo jenom na převoz nebezpečného nákladu a při normálním ježdění byl sundaný, tak nemuselo být nic.
Cccc, doporucuji vratit ridicak. Vzdyt Ty si pletes i barvy a neznas nic. Oranzovy majak maji casto stavebni stroje, pomalu jedouci vozidla a nadrozmery. Ani jeden z nich nema prednost v jizde, ale v zajmu plynulosti a bezpecnosti ostatnich je dobre zvolnit, popripade i zastavit u krajnice a nechat je projet. Obcas delam doprovod nadrozmeru, dodavku mam znacenou, s majaky a kazdou cestu potkam par strelcu, kteri me miji, aniz by ubrali a pak maji oci jako knedle, kdyz za.mnou uvidi 20 metru dlouhy nadrozmer. No uz jich par i couvalo zbesile zpet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.