Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký alarm do garáže

Od: gothaj* odpovědí: 5 změna:

Jaké používáte elektronické GSM zabezpečovací zařízení v garáži?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

2x

Nám tam nyní nesvítí světlo. Kdo tam přijde a nezná to tam, tak se zákonitě o něco přerazí.Tím způsobí hluk a bude lapen.:D

gothaj*
hodnocení

Jo, DÍK! Hodně jsi mi pomohl.

hodnocení

1x

Já mám made in koleno, teda zbastlené pro svoje potřeby, a bez GSM, garáž je v domě .

Pokud máš garáž daleko, zkus se podívat např. na gsm-alarmy.cz/...

ty jsou profesionální, složitější a dražší...

dobrá věc se najde u flajzar.cz/... sestavená stavebnice, k připojení na mobil, lacná, s možnostmi volání na více čísel, jen si vybrat...

a nebo klasika, vygooglovat si GSM alarmy a vybírat...

stirecek*
hodnocení

0x

Viděl jsem na netu návod na vyrobení GSM zařízení do auta, v podstatě by se dalo říci, že by se dal použít i do garáže. Náklady: jeden starý mobil s tlačítkovou volbou a sim karta plus připojení k síti na dobíjení telefonu. Do auta by sim karta měla mít funkci lokátor, má to myslím t-mobile.

yar
hodnocení

0x

moc jednoduchá otázka, kde je garáž, v domě, u domu, mimo, jak daleko? Použít světelnou síť/baterii, kamera s wifi, kamera TV, siréna, mobil s přednastaveným číslem, vysílač (bezdrátový zvonek, CB, PMR..). Lze zakoupit k mobilu bezp. zařízení za cca 1000 kč, juj je možností

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]