Dobrý den, chci se poradit jaký mohu použít olej do benzínu pro čínský minibike 2 takt? V návodu píší používat olej především plně syntetický a pro vysokootáčkové motory. Já mám Castrol 2T oleje-pema.cz/... Je to plně syntetický pro vysokootáčkové motory? Děkuju
Není náhodou v tom minibiku motor jako z křovinořezu? Tam se dává hi-oil.cz/...
doplněno 18.04.21 16:09:
odkazů dáváte sám milion, ale nevidím jediný upřesnění toho konkrétního stroje, kam to chcete lít. Co tak napsat přesný název toho stroje, upřesnit motorizaci,... Třeba najdeme manuál, který vám vysvětlí, že hledáte na úplně špatné straně.
Dobrý den, přesný odhad na minibike bohužel nemám. Není to prosím do všech minibike stejné? Vím, že je to obsah 50ccm a 2T. Děkuji
asd1
Obecně jakýkoliv API TC/ JASO FD bude v pohodě. Pak poměr olej : benzín, bývá 1:50, mělo by to být na víčku nádrže.
Lepší dávat benzín bez biosložek (některý prémiový benzíny), nic nezkazíš aditivací VIF (funguje i jako stabilizátor benzínu, čistí od svinstva z biosložek..)
Na motorce nebo i přímo na motoru bude štítek nebo aspoň typ/ číslo, podle toho pak jde dohledat co to je zač..
zado
Na ten typ motoru se ještě podívám a napíšu. A ten olej by měl být do vysokých otáček a plně syntetický? Třeba olej Repsol Moto Scooter 2T by to mohl splňovat? Děkuji
Rád bych nějaký vybral, plně syntetický vidím, ale není u nich uvedené, zda je vhodný pro vysokootáčkové motory. Pomůžete mi s výběrem? Může být třeba ten olej z odkazu od @jmlc? MOGUL MOTO 2T FD? Děkuji
Děkuji za odpovědi. Teď bych se chtěl zeptat odborníků, mám KYMCO super 50, 2T, mohu tam tento Castrol lít? Děkuji za informaci doplněno 18.04.21 15:54: A do toho minibike bych mohl použít třeba tento olej? m.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.