Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Replika starožitného stroje

Od: nekdo* odpovědí: 5 změna:
Zajímala by mě jedna věc a to ohledně toho:
Kamarada strejda koupil starý pozemek s domem a se stodolou a na pozemku ve stodole by se pry měla nacházet replika parního stroje je to asi parní motorka nebo auto možná i něco většího nejsem si jistý co ale jelikož kamarádovi furt nabízím součastky a on mi řekl že pravě tam něco takového jako tu repliku parního stroje vyděl akorát tomu nevěnoval zájem pry byla za spoustou věcí a když tam lezl po tom tak se dostal až za to a vyděl to tam a on mi řekl že za fakt velké množství součastek by mi tu repliku dal je podle popisu vyrobená z nových součastek a je stará pouze nékolik let je prý po majiteli co jí tam nechal pro další generace no a mě by zajímalo co s takovou replikou udělat aby mi to vydělalo nějaké peníze jelikož ja na tom jezdit nebudu a zadarmo to také nechci někomu dát také že ty moje součastky co mu budu davat mají hodnotu několika desítek tisíc kč takze by mě zajímalo jak a kam prodat takovouto repliku.
Omlouvám se za slova bez háčků a čárek ale mám už starší mobil a jak píšu rychle tak už nestačí reagovat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli tomu dobre rozumim, tak neco nekde mozna je, nikdo to nikdy poradne nevidel, ty uz vubec ne, ale uz vymyslis co s tim a zakolik. Chapu to spravne?

hodnocení

0x

Vy už jste někdy viděl "parní motorku"? *sok*

Mno... Kdyby to byl skutečně originál parního stroje, mohl by nějakou cenu mít. Pokud je to jakási "replika" z nových dílů, bude to mít nejspíš cenu šrotu. Kdyby takhle bylo foto, nebo aspoň pořádný popis...

doplněno 15.04.21 19:19:

Jedubabicka - *sok* Tak jestli má tazatelův kamarád ve stodole tohle, tak se divím, že se ještě s někým vůbec baví. *smich*

@magdon - Vy už jste někdy viděl "parní motorku"?

Vy ne? ;) radiodixie.cz/...

hop®
hodnocení

0x

Tak piš příště pomaleji.
Napadlo, mne jestli tě ten kamarád trochu netahá za nos, aby z tebe vymámil součástky, které potřebuje.
Takže já radím, nekupuj zajíce v pytli, nejdříve se na "stroj" sám podívej, jestli má vůbec cenu se o něj nějak víc dál zajímat. Potom zjisti, jestli se kámošův strejda vůbec bude chtít stroje vůbec zbavit. No a teprve potom přemýšlej dál, kolik a jakých součástek bys byl ochoten za něj případně dát...

terribor
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]