Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz. Jednou za čas se mi stane, že když jedu "pomalu" klidnou jízdou z práce. Zapne se mi doma sahara a běží 10min i po vypnutí motoru. Ale když jedu rychle tak se mi to nikdy nestalo. Venku bylo zrovna 2,5C takže přehřát se nemohl. Poradíte co by to mohlo být?
VW Golf 7 variant, nafta 1.6 77kw
Rychlost,čas,teplota, délka trasy viz. foto
Muze to byt DPF (filtr pevnych castic), jak tady zminuji, zkuste sledovat, jestli mate zvysene otacky na volnobeh pred vypnutim motoru kolem 1000ot/min kdyz stojite, pak je to bud regenerace DPF, ktery je vhodne nechat zregenerovat, dokud otacky zase nespadnou a pak vypnout motor, jinak hrozi ucpavani filtru a oprava ci koupe noveho neni nejlevnejsi (regenerace muze trvat klidne i 30 minut). Regeneraci poznate i podle nezvykleho zapachu z vyfuku a trochu tupejsi zvuk vyfuku pri volnobehu anebo i vetsi aktualni spotrebou (cca o 0,5l). Pokud budete mit zvysene otacky tak to muze byt i zapnutym topenim, takze stahnout topeni a proslapnout parkrat plyn, pokud nespadnou otacky, je to regenerace DPF. Muze to byt take vadne cidlo teploty chladici kapaliny, termostatu ( termostat v pripade, ze teplota motoru po zahrati neni na 90stupnich stabilne ale kolisa, tak omylne spina saharu). Pokud jezdi tak kratke trasy kazdy den a auto takzavne moc casto "neprotahujete", tak k regeneraci dochazi casto a to z toho duvodu, ze je filtr znecisteny (aktivni regenerace by mela probihat cca kazdych 400-1500km). Doprucuju vzit auto na dalnici, a aspon 10 minut jet na 3500ot. na rychlostni supen 5, nebo 2400ot na 5tku aspon 20 minut. Pokud je to DPF, tak se to zlepsi. Sledujte a uvidite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.