Nejste přihlášen/a.
Kompletní repase 8V hlavy (kontrola rovinnosti, těsnosti - praskliny, srovnání, zabroušení ventilů, výměna gufer ventilů) ve Slaném za cca 2.500,-Kč (ne LPG!), k tomu výměna těsnění za cca 1.000,-Kč včetně těsnění se šrouby, bez šroubů méně, + něco za práci není do 5.000,-Kč problém.
K těm šroubům: Dnes se doporučuje výměna šroubů hlavy. Za mých mladých let se používaly šrouby původní (až min. po Favorit a Felicii) a nikomu to nevadilo. Takže bych si to troufnul i dnes.
Hlavu jsem nechal otlakovat, změřit rovinnost, tabrousit ventily a sedla ventilů ,vyměnit těsnění dříků ventilů- to vše cca2500kč.Motor 1,1i 40kW typ HDY.od PSA.
těsnění hlavy,víka ventilů, výfuku a šrouby hlavy VR, těsnění sání Corteco a komplet rozvody INA cca2500kč. Olej nepočítám byla plánovaná výměna, chl.kapalinu také a práci nepočítám dělal jsem si to sám..tipnu si na motoru 1,3 ve filetě +- stejná suma pokud to nebude dělat servis. Naposledy v servisu kam jsem občas jezdil hodinová sazba 350kč nebo 450kč-na vlastními díly vedoucímu a majitelei se to ani trochu nelíbilo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.