Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto do 300 000

Od: marekkrejcir odpovědí: 9 změna:
Ahoj sháním ojeté auto tak do 300 000 něco praktičnějšího, svižnějšího a s hezkým interiérem a hlavně s pohodlnýmy sedadly (mám problémy se zády) spíše bych radši volil benzín ale ani proti nafte nic nemám :) díky za radu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Nedávno jsem viděl rteklamu na Hyunday i 10 předváděcí za 300kSnad i méně.

JB

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě mi na Facebooku přišla tato reklama: toyota.cz/...

asd1

jj, a rozklik sis to? 300k bez daně a slabá dvoumístná dodávka.. 0-100 kmh za 17,9, to opravdu moc svižný neni *smich* V rozumný konfiguraci minimálně půl mega, když bys uměl hodně dobře vyjednávat... Jinak 700k *smich*

hodnocení

0x

Já se zeptám tazatele: Co máte namysli tím jakože praktičtějším? Jestli se jedná o nějaký transit, pickup, sedan nebo hatchback.

Já například kvůli tchýni a tchánovi koupil golfa 5 vairant (velký kufr kvůli invalidnímu vozíku), sedadla super, hodně místa na nohy vzadu. je to 1.4 TSi 90 kw, a jsem spokojený.

asd1

Pro někoho bude praktický miniauto, pro jinýho dálniční limuzína, pro dalšího zase terénní pickup, další obytná dodávka... Těžko radit.

Přesně tak, proto bych rád věděl jaké auto si představuje, každý má jinou představu :)

marekrejcir
hodnocení

Jo uvědomuju si že jsem to napsal blbě no hele myslím praktičtější tím že třeba nechci sedan nebo zase moc malý kufr nejlépe něco co má aspoň 380 l :)

hodnocení

0x

Že umí mít jeden model i 3-4 druhý sedadel, a v každém se sedí jinak (jedno je skvělé na záda, jiné je moc měkké - tvrdé, to zas (ne)má boční vedení atd.) znamená, že budete muset zkoušet auta a pokud budou sedadla v pohodě, auto bude mít spolehlivý motor/rozumnou cenu/bude se Vám líbit, tak máte vyhráno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]