Ahoj sháním ojeté auto tak do 300 000 něco praktičnějšího, svižnějšího a s hezkým interiérem a hlavně s pohodlnýmy sedadly (mám problémy se zády) spíše bych radši volil benzín ale ani proti nafte nic nemám díky za radu
Ještě mi na Facebooku přišla tato reklama: toyota.cz/...
asd1
jj, a rozklik sis to? 300k bez daně a slabá dvoumístná dodávka.. 0-100 kmh za 17,9, to opravdu moc svižný neni V rozumný konfiguraci minimálně půl mega, když bys uměl hodně dobře vyjednávat... Jinak 700k
Já se zeptám tazatele: Co máte namysli tím jakože praktičtějším? Jestli se jedná o nějaký transit, pickup, sedan nebo hatchback.
Já například kvůli tchýni a tchánovi koupil golfa 5 vairant (velký kufr kvůli invalidnímu vozíku), sedadla super, hodně místa na nohy vzadu. je to 1.4 TSi 90 kw, a jsem spokojený.
asd1
Pro někoho bude praktický miniauto, pro jinýho dálniční limuzína, pro dalšího zase terénní pickup, další obytná dodávka... Těžko radit.
Že umí mít jeden model i 3-4 druhý sedadel, a v každém se sedí jinak (jedno je skvělé na záda, jiné je moc měkké - tvrdé, to zas (ne)má boční vedení atd.) znamená, že budete muset zkoušet auta a pokud budou sedadla v pohodě, auto bude mít spolehlivý motor/rozumnou cenu/bude se Vám líbit, tak máte vyhráno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.