Stačí ti obyč kabel kkl za 200 na aukru a vag 304 Ja osobně bych však investoval cca 1500kč a sehnal si Vcds 17.1.3. a vejš daj se stim načítat i nový auta napříč celým koncernem Taky si múžeš sehnat uni diag ds 150 ted mi přišel z číny za cca 750kč a do nej si nahrat program wow ten co mam ja umí všechny vozy do roku 2020
jesti to chceš jako já jen na to, aby ti to vyčetlo chybu...mam ELM327 za 150,- z číny..a k tomu program TORQUE...načte, ukáže číslo chyby a víš na čem jsi
Mám kabel KKL VAG-COM for 409.1 ( takový modrý kabel ), díky
tycoon*
No však v názvu kabelu je přímo napsáno, že je to určeno pro software VAG-COM 409.01. To je starý diagnostický program, který funguje i v cracknuté verzi. Proto na něj výrobci kabelů odkazují. Ale nejsem si jistý, jestli jej lze nainstalovat na nové Windows.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.