Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, je mi 18 let a budu si tedy delat ridicsky prukaz, dalsi tyden jdu na prohlidku.
Jsem vicemene zdravy clovek, sportuji, jsem aktivni, kazdopadne mam problem ohledne vady oci. U ocniho jsem s tim nebyl - pujdu. Jde o to, ze na prave oko vidim do dalky rozmazane, nikterak, ze bych nevidel vubec nic, to ne, ale nejaky drobny text taky nedokazu uplne bezchybne precist.
Pokud si pamatuji, tak na minule prohlidce u praktickeho jsem mel spatne 3 pismena z tabulky.
Chtel bych se Vas zeptat, byl by tohle nejak velky problem s nutnosti nosit treba bryle? Jde jenom o to, ze na to jedno nevidim moc dobre do dalky, jinak na blizko vidim obema dobre, na dalku vidim dobre jenom na to jedno.
Dekuji a preji hezky vecer
Pokud by jsi měl přesto nosit brýle na řízení a dle mého měl, tak si nech napsat harmonizační kód 01.06
Doktoři totiž s nevědomosti píšou pouze brýle 01.01 a pokud by jsi měl čočky, tak řídit nemůžeš.
Nech si napsat od doktora brýle nebo čočky. Pak ti teprve magistrát dá kód 01.06.
Vždy je lepší mít svobodnou volbu obojího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.