Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí výměna výbojky

Od: dred odpovědí: 16 změna:
Dobrý den mám Passat B6 2007 a odešla mi xenonová výbojka u řidiče chci se zeptat musím do servisu nebo jsem slyšel že to jde když se sundá kolo sundá podběhy že je tam docela dobrej přístup máte s tím někdo zkušenosti nebo třeba lepší řadu bez rozebráni půlky auta?diky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

A co chceš radit? Bojíš se rozebrání půlky auta a máš dilema, zda to nebude lepší dát do servisu.

To je stejná ptákovina v dotazu, jako kdyby jsi se ptal, jak máš vyoperovat sám doma slepé střevo, aby jsi se nerozkuchal moc a nebolelo to a nebo zda je lepší jít k doktorovi.

...

Musíš alespoň částečně odhalit masku a nárazník a vymontovat světlomet.

Nepomohlo ti to, že? *smich* Už jsem to dělal a je jednodužší a pohodlnější rozebrat půl auta a né to dělat laparoskopicky pinzetkou a kur..ováním 4 hodiny.

dred
hodnocení

Tak jako vyoperovat střevo a vyndat žárovku je trochu rozdíl ale nevadí no mohlo stačilo to napsat takle
jinak díky.

Pro někoho je to stejná utopie. Znám pár lidí, kteří neumí vyměnit ani žárovku doma v lustru. Ale nespekulují a rovnou to nechají na odborníkovi.

dred
13.04.21 14:29
hodnocení

Ok

dred
hodnocení

Díky za rady.

Není za co, rádi jsme pomohli. Přece tu jsou všichni od toho aby ti odpověděli ideálně do 60. sekund viď?

Až se najde někdo kdo bude vědět odpověď na tvoji otázku tak ti odpoví.

@dred: Nemáš zač. Tady mají totiž všichni Passata B6 2007, výbojky na něm mění obden a každou volnou chvilku jsou tady na poradně a jen čekají, až se na tu výměnu zeptáš. Taže tu máš během několika minut nejméně desítky odpovědí a vyber si *zed*

dred
hodnocení

To je teda poradna arogantnich kktu

A neschopného chudáčka co rukama neumí dělat a navíc nemá ani prachy na servis.

dred
hodnocení

Haha chudáček jo mě znáte jestli víte jestli Mám peníze?peníze mám nebojte.

Tak piš svůj problém příště lépe. ;)

dred
hodnocení

Myslím že moje otázka byla srozumitelná.co stě na ni nepochopil?ale pokud jste chodil do zvláštní školy dá se to pochopit nashledanou.

Jedna věta bez čárek? To bude asi vysoká zvláštní, že? *smich*

Gumídku, máš velkou 1* a body také*palec*

max*
Koukam, ze u toho Passata je jeste min mista, nez u Octavie nebo MB B.
Menim to zatim vsem sam, ale ruku mam pak natrikrat zlomenou. Hehe
Kolik tak uctuje origo servis za vymenu zarovky?

Passati a přímá konkurence u Audi jsou na tohle mistři, jak využít každou škvírku. Tam se přímo v DP počítá s odstrojením čumáku a nikdo to neřeší. Majitelé těchto vozů nejsou kutilové.

Cena v servisech VW cca 700 - 900kč a klidně tam přihodí nějaký šroubek nebo sponu či příchytku, která při demontáži zařve nebo chybí + seřízení na regloskopu.

satam ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]