Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení motocyklů/skútrů

Od: aaa odpovědí: 7 změna:
Dobrý den všem motorkářům,
Mám dotaz ohledně povinného ručení, nechci zadávat informace o sobě na srovnávacích a tak se chci se zeptat kolik platíte povinné ruceni na 125ccm skútr?
Nejlépe prosím cenu bez bonusu :).
Moc děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Další...

Pojištění není houska na pultu - i když si to mnozí myslí.

POV záleží na mnoha faktorech - parametry motorky, tvůj věk, bydliště (přesně na úroveň vesnice), bonusy.

Pokud necheš zadávat ifnormace do srovnávačů, najdi si pojišťováka - budeš to mít lepší.

aaa
hodnocení

Stačilo napsat částku a ne to okecavat jako mnozí komentujíci :) to co jste napsal je logická věc, a proto píšu bez bonusu :) budem lepší když si budete hledět svého pane chytrý

Částka se nedá napsat - jak jsem psal, neznám motorku, věk, bydliště.

Ale abys nenadával...

Je ti to sice naprosto k ničemu, ale mám tu klienta kdesi ze Zlínského kraje (vesnici nenapíšu). Věk nenapíšu.

má Hondu (údaje přece nejsou potřebné). Pojistné bez bonusů mu vyjde od 1867 Kč.

Už víš kolik to stojí?

joudis*
hodnocení

0x
Já platím na skutra 160 Kč

hodnocení

0x

Když jsem měl kdysi skútr 125, tak už přesně nevím kolik to bylo..ale nějaká stovka..nic závratného. Ted mám nějakou dobu mašinu a tady to mám s bonusem za necelých 1700kč. Tady už se ale vyplatí řádně vybrat pojištovnu. Třeba u ČP by to bylo za cca 3000kč a to už je rozdíl! Samozřejmě jsou to uplně ty základní sazby.

makk
hodnocení

0x

Jsou srovnávače, kde stačí zadat počet bezškodných měsíců a PSČ. Myslím, že takovým je i "srovnavac.cz".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]