Dobrý den všem motorkářům, Mám dotaz ohledně povinného ručení, nechci zadávat informace o sobě na srovnávacích a tak se chci se zeptat kolik platíte povinné ruceni na 125ccm skútr? Nejlépe prosím cenu bez bonusu . Moc děkuji
Pojištění není houska na pultu - i když si to mnozí myslí.
POV záleží na mnoha faktorech - parametry motorky, tvůj věk, bydliště (přesně na úroveň vesnice), bonusy.
Pokud necheš zadávat ifnormace do srovnávačů, najdi si pojišťováka - budeš to mít lepší.
aaa
Stačilo napsat částku a ne to okecavat jako mnozí komentujíci to co jste napsal je logická věc, a proto píšu bez bonusu budem lepší když si budete hledět svého pane chytrý
Když jsem měl kdysi skútr 125, tak už přesně nevím kolik to bylo..ale nějaká stovka..nic závratného. Ted mám nějakou dobu mašinu a tady to mám s bonusem za necelých 1700kč. Tady už se ale vyplatí řádně vybrat pojištovnu. Třeba u ČP by to bylo za cca 3000kč a to už je rozdíl! Samozřejmě jsou to uplně ty základní sazby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.