Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Co jsem listoval rubrikou ,tak už to zde bylo napsáno. Ale protože je to už delší dobu chtěl bych to od někoho zrekapitulovat. Mám dvě otázky. První. Platí tedy stále ,že lze trvale odhlásit automobil bez nutnosti ekologické likvidace? Rád bych z něho použil díly. Všechny doklady mám v pořádku. Povinné ručení je až do května. Vozidlo stojí na mém soukromém pozemku.
A otázka druhá. Jedná se o vozidlo ,kterému skončila technická 9.5.2004 a povinné ručení 21.7.2004. V podstatě dva měsíce před tím bylo auto kompletně rozřezáno a odvezeno do sběrny. I se značkama. Což byla samozřejmně hloupost. Takže mám pouze doklady VT a MT. Teď bych ho rád trvale odhlásil. Ovšem co teď dělat ,když nejsou značky a povinné bylo do 21.7.2004. Předpokládám ,že budou nějaké sankce?
Děkuji za jakoukoliv radu
1) ano lze, ale nesmíte sdělit, že to máte na náhradní díly.
2) nebudou žádné sankce, jen napíšete (do formuláře) že značky jste nenašel. NIKOLIV, že třeba byli zcizeny.
(humorné zdůvodnění jsem četl: značky jsem pečlivě uschoval, (aby je někdo nemohl zneužít ) až jsem je nenašel.)
Aha. Takže třeba jako sklad dřeva. Stačí tedy čestné prohlášení? Uff a to jsem chtěl právě původně do čestného prohlášení napsat ,že je někdo z auta odcizil. No to humorné zdůvodnění bych klidně mohl použít. Přeci jen je to už skoro 6 let a člověk stárne a zapomíná.
Děkuji moc. Docela se mně ulevilo.
nežli Vám napíše někdo, abyste si strčil(a) čestné prohlášení do...
tak poradím lépe. Zapoměňte na slovo "čestné prohlášení" a vyplňte žádost. Do ni zapište vše potřebné. Formuláž mají na každé evidenci, stáhnout z internetu, nebo můžu zaslat s popisem.
Dobře. Takže žádost mám napsat na obě auta? A pokud tedy můžete ,pošlete mně tedy žádost s popisem. JOeAim@atlas.cz. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.