Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám benzínový motor 1,8 86 kW jedna se mi o to že můj výfuk je totálně na prd o hluku nemluvě jde jen o koncovou část výfuku tzv tlumič či co
No pan mi dnes nabídl z toho samého auta ten koncový díl ale jeho auto je nafta 1,9 dci
Nevím nerozumím tomu
Můžu použít ten koncový díl výfuku když mám benzínový motor a díl výfuku je nafta
Díky moc
Mám benzínový motor 1,8 86 kW jedna se mi o to že můj výfuk je totálně na prd o hluku nemluvě jde jen o koncovou část výfuku tzv tlumič či co
No pan mi dnes nabídl z toho samého auta ten koncový díl ale jeho auto je nafta 1,9 dci
Nevím nerozumím tomu
Můžu použít ten koncový díl výfuku když mám benzínový motor a díl výfuku je nafta
Díky moc
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Vlez na net třeba aukro a dle typu vozu vem klidně poláka polmostrow nebo izawit
Dojde ti to i s montažními díly a cena supr
0x
Pokud je ten díl z diesela použitý, pak nebrat vůbec (je to zajíc v pytli). Pokud je nový, dalo by se o něm uvažovat, jeho charakteristika nebude až tak rozdílná proti benzínovému originálu.
tu
Ale nevím jestli si tím nějak neublížím mám totiž benzínový motor a bojím se ať něco nezvořu když na tom budu jezdit
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]