Dobrý den Mám benzínový motor 1,8 86 kW jedna se mi o to že můj výfuk je totálně na prd o hluku nemluvě jde jen o koncovou část výfuku tzv tlumič či co No pan mi dnes nabídl z toho samého auta ten koncový díl ale jeho auto je nafta 1,9 dci Nevím nerozumím tomu Můžu použít ten koncový díl výfuku když mám benzínový motor a díl výfuku je nafta Díky moc
Pokud je na prd koncovej bude naprd i střední díl Vlez na net třeba aukro a dle typu vozu vem klidně poláka polmostrow nebo izawit Dojde ti to i s montažními díly a cena supr
JJ a vydrží na autě mám z aukra za asi 1500kč -trubka od KATu tlumič,spojovací a upevňovací díly a vydržel až do odstavení auta,ccě 10 roků,po odstavení je už KO (4 roky v kopřivách).Jediná úprava na benzínovém je že vždy vrtnu otvor cca4mm v nejnižším místě tlumiče.
Pokud to bude pasovat rozměrově a úchytama,tak to bez obav kupte a ničeho se nebojte,nic se nestane..! Změřte si průměr trubek a zkoukněte,jestli to má stejný tvar a uchycení.. Zkrátka řešte jen,zda to bude pasovat.
Pokud je ten díl z diesela použitý, pak nebrat vůbec (je to zajíc v pytli). Pokud je nový, dalo by se o něm uvažovat, jeho charakteristika nebude až tak rozdílná proti benzínovému originálu.
tu
Ten díl je použitý pan na něj údajně jezdil půl roku vypadá jak nový chce za to 200 Kč
tu
Ale nevím jestli si tím nějak neublížím mám totiž benzínový motor a bojím se ať něco nezvořu když na tom budu jezdit
Kdysi jsem koupil na Formana zadní díl z feldy combi nafty na vrakáči za 200. Jediný rozdíl byl, že z naftové feldy má zakroucení dolů, ale fungovalo to v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.