Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lidl wapka - tlaková hadice

Od: maco33* odpovědí: 4 změna:

Zdravím vespolek, chtěl bych vyměnit tlakovou hadici ve wapce PARKSIDE PHD 170 B2 za nějakou pružnější. Ta co je tam od výroby je velmi "nepřízpůsobivá". Poradí někdo jakou tam použít? Možná to už někdo řešil, tak proč vymýšlet vymyšlené ;) Děkuji za případné přízěvky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Nechci kecat, ale myslím že hadice na 100+ barů z nějakého extra poddajného materiálu existovat nebude.

jezevec*
hodnocení

2x
Mám Karcher a je tvrdá taky, nejspíš kvůli velkým tlakům, který musí zvládnout... Neřeš a stříkej...

hodnocení

1x

Tuto vapku z Lidlu jsem koupil taky před 14ti dny.
Je pravda, že je trožku tužší, možná se to v letních teplotách trošku zlepší, nevím.
Taky je pravda, že jsem měl v ruce minulý týden vapku od Karcheru za 15tisíc a tam je ta hadice trošku měkčí, gumovější.
Takže Karcher by to řešil, ale problém bude v koncovkách. Každá firma to má jinak.
Stačí kouknout na aliexpres na koncovky k příslušenství. Lidl je tuším typ Lance lavor.
aliexpress.com/...

maco33*
hodnocení

0x
V zaměstnání máme profi wapku a tam je hadice pěkné měkká Dost mě otravuje při každém mytí auta s hadicí "bojovat"☹. No třeba ještě někdo poradí. Zítra mrknu na ty koncovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]