Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bateriový rázový utahovák POWERPLUS POWDP2015, 220Nm

Od: mils® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, používá někdo na občesnou výměnu kol (2x ročně) na osobním autě obdobný utahovák?

Zvládne to?

alza.cz/...

Děkuji za názor z praxe.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Mám Lidl 180nm a je slabý. Měl jsem si připlatit

hodnocení

2x

Já jsem o víkendu přezouval kola. Měřil jsem si kroutící moment, když jsem povoloval matice a ty které jsem měl mít dotažené na asi 100Nm tak jsem povoloval při hodnotách od 180 do 210Nm.

Takže záleží na tom, jestli kola dotahuješ nakrev nebo na dotahovací moment.

Já si normálně vystačím s aku-šroubovékem. Na pomalé otáčky vyšroubuju nebo našroubuju matice / šrouby. A na konečné dotažení stejně musím vzít vhodnou páku, abych se s tím zbytečně nedřel. Stejně tak počáteční povolení dělám ručně a potom už není potřeba velká síla.

dominik007*
hodnocení

2x
Zdravím,
tento zrovna nemám ale před asi půl rokem jsem koupil tento profigaraz.cz/...
Je sice dražší ale nemám problém s ním povolit jak kola tak i části podvozku a například kola dotáhne až až samozřejmě je dobré si je přetáhnout momenťákem. Ale myslím si že ten, na který jste se díval, úplně stačí na takové to domácí "žvýkání".
hodnocení

Děkuju za info. Ten co jste koupil bych si na tom eschopu vzal také. Škoda, že nemají na skladě nabíječku.

dominik007*

hodnocení

0x

Mán ten slabší z lidlu na kola-má 400Nm jak na povolení ,tak na utažení.Je o něco levnější i s poštovným kufřík obsahuje nabíječku akumulátor a 4 ořechy. Na první nabití po koupi jsem použil na tři auta-povolení + utažení kol.

Navíc popis u alzy pokulhává-nejde vyčíst co vše obsahuje-jestli je nabíječka, ořechy takže já osobně bych jej nekoupil

srespektive jsem měl na psat že tento rázový utahovák kol bych od obchodu ALZA nekopupil.jen tam kdy by poskytli úplné informace o výrobku,ne jen technocké ale i další!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]