Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám v autě handsfree Parrot MKi9100 a už když jsem auto kupoval tak bylo nefunkční. Mělo by se po otočení klíčku rozsvítit ale to se neděje.
Napadlo mě že bude třeba vypadlý nějaký konektor z řídící jednotky kterou má handfree asi někde za rádiem.
Má s tím někdo zkušenost?
Parroti jsou z 99% napojení mezi svazek rádia a samotné rádio.
Rádio jde normálně?
Vymontuj rádio a změř 15 a 30 svorku.
Nafoť to.
Je ten parrot vůbec zapojený?
A jestli mi napíšeš nevím, tak je jednoduchá rada.
Nech to opravit v servisu autoelektrikářem.
Zapojený to bylo dobře? Jak víš? Napsal jsi totiž:
mám v autě handsfree Parrot MKi9100 a už když jsem auto kupoval tak bylo nefunkční
Takže se to stalo z ničeho nic? To auto jezdilo třeba na firmě, kdy jsi ho znal funkční a nebylo ještě tvoje a teď po koupi je nefunkční?
Alespoň ta napětí změř žárovičkou W5W. Rozbal jí drátky a používej ji jako zkoušečku.
Napětí tam šlo, v Parrotovi bylo slyšet relátko. Pak i při připojení rovnou na 12V se ozývalo relátko ale na displeji prostě nic, takže je jasný že to odešlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.