Nejste přihlášen/a.
Řešíš nesmysl. Tyto kolonky už u žádné pojišťovny neexistují, vyplňuje se to automaticky podle rodného čísla a křestního jména. Ani nepamatuju, kdy jsem tohle naposledy vyplňoval. A jinak - samozřejmě když jsi s autem pojištěným na tebe neměl nehodu, tak nula. A pokud jsi na sebe nic psané neměl, tak druhá nula.
Můžeš být konkrétní? Já se pojištěním zabývám už mnoho let a opravdu se už nepamatuju kdy jsem u klienta tohle zjišťoval. Kdysi jsem si tyto parametry u každého dával do poznámky, teď už to nedělám, kalkulačky všech pojišťoven (kromě HVP a PILLOW, ty neznám) si tyto údaje berou automaticky z ČKP. V některých případech to mohu opravit a změnu doložit doklady, ale většinou je ruční změna nemožná.
Resp. U některého si to poznamenám abych mu pak mohl říct - co chceš, jsi průserář, máš nehody a tak se nediv že máš moc platit..
Mimochodem, vůbec nevěř těm žvástům v televizi, že nejlepší pojištění je na Internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.