Nejste přihlášen/a.
dobry den. mela bych dotaz koupila jsem si nove autoradio Kenwood KDC-W313A WMA/MP3/CD Receiver.a chtela bych poradit v nastaveni , basy ,vesky , atd. kdyz se pokousim vse nastavit a ulozit ,tak se mi to moc nedari sice se mi to nastavi ale kdyz vypnu autoradio tak musim spatky vse opakovane nastavit ,neulozi se mi to .prosim o radu jak mam vsechno ulozit.prosim poradte mi dekuji.
Dobrý den, nejdříve než začneme neco řešit se Vás zeptám kdo Vám jej instaloval do auta? Jestli někde v servise? někdo známý? nebo snad vy sama? Autoradia mají 2 dráty ktere se pripojují na plus autobaterie (pojistek) jeden drat který autoradio napají se pripojuje na pol ktery se vypina ve spínací skříňce (muže být i na stálem napětí) a pak další který drží paměť... pokud není připojený vubec tak se po vypnutí všechno smaže... pokud je přípojený na spínací skříňce smaže se vše s vypnutím klíčku... V ničem jiném být asi chyba nemůže
Z toho plyne že drát který drží pamět autorádia (memory) musí být připojený na stálém napětí!
Hm takže byste měla vědět jak ho máte zapojene prosím o popis abych Vám mohl dobře poradit
eventualně mužete vyfitit zapojení a dát ho sem
tady je návod images.kenwood.eu/... sice v angličtině ale je to tam popsané... maji se prohodit žlutý a červený drát! měli by na nich být konektory.
Vytáhněte rádio a na dvou káblících od rádia budou konektorky. Rozpojte je a prohoďte mezi sebou.
Ted jsem se o to marně pokoušela je tam na fest.
doplněno 01.04.10 16:24:chtěla jsem to ofotit ,ale bohužel ho asi sama nevytáhnu.
podívejte se do krabice od autorádia. Budou tam pacičky, kterými se rádio vytahuje. V návodu máte popsané jak.
Nic jiného Vám nezbýva :D zkuste nějakého blízkého známeho at Vám je přehodí... ale urřitě by to mělo být tím... je to i v návodu k použití
mmt já ,už jsem to právě přehodila původní za kenwood a ten kenwood mi nejde vyndat at to ofotím jak jsem to zapojila.
ani nic fotit nemusíte je to jasne jakmile tam budete davat nove radio tak je tam žluty a červený drát který je v polovině napojený konektory... když je rozdělate a zapojíte opačně (tzn. žluty puvodně na žluty date na červený a s druhym opačně) tak vše bude fungovat jak ma!
Nikoho neproste, stačí se podívat do krabice od Kenwoodu. Budou tam přípravky vytažení. Rádio je teď zaaretované v přihrádce. Potom přehodíte káblíky a je to.
ono to přehodit nejde prostě klubko drátů s hnědým konektorem dolů a černý to samé nahoru přehodit nejdou. protože mají jiný vstup.
doplněno 01.04.10 18:18:už je venku a chtěla jsem to přehodit ,ale nejde to.
není na nich žádna spojka? mezi konektorem a radiem? na tech dratech? v navodu přímo k tomuto tipu pišou že by žluty a červený měl byt přerušen spojkou... možná bude zabalena v bužírce... kabely vyfoťte
Jsem přesvědčený o tom, že v návodu to bylo všechno hezky obrázek po obrázku popsané. Toto není závada. Jen se u některých vozů liší zapojení stálého a spínaného +.
Máte pravdu v EN navodu na internetu je to popsané krok za krokem ... i s obrázkem a vysvětlením že jsou dvě normy ISO a liší se zapojením právě těch zmiňovaných kabelu.
na te prvni fotce máte kabely! a ty dva to jsou presne oni jak je na nich ta pruhledna bužírka! ROZPOJIT OBA A PŘEHODIT MEZI SEBOU a bude všechno krásně šlapat!
doplněno 01.04.10 18:32: připomínam žluty a červrený!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.