Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoradio neukládá nastavení

Od: anna* odpovědí: 23 změna:

dobry den. mela bych dotaz koupila jsem si nove autoradio Kenwood KDC-W313A WMA/MP3/CD Receiver.a chtela bych poradit v nastaveni , basy ,vesky , atd. kdyz se pokousim vse nastavit a ulozit ,tak se mi to moc nedari sice se mi to nastavi ale kdyz vypnu autoradio tak musim spatky vse opakovane nastavit ,neulozi se mi to .prosim o radu jak mam vsechno ulozit.prosim poradte mi dekuji.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den, nejdříve než začneme neco řešit se Vás zeptám kdo Vám jej instaloval do auta? Jestli někde v servise? někdo známý? nebo snad vy sama? :) Autoradia mají 2 dráty ktere se pripojují na plus autobaterie (pojistek) jeden drat který autoradio napají se pripojuje na pol ktery se vypina ve spínací skříňce (muže být i na stálem napětí) a pak další který drží paměť... pokud není připojený vubec tak se po vypnutí všechno smaže... pokud je přípojený na spínací skříňce smaže se vše s vypnutím klíčku... V ničem jiném být asi chyba nemůže :)

doplněno 01.04.10 15:59:

Z toho plyne že drát který drží pamět autorádia (memory) musí být připojený na stálém napětí!

anna*
hodnocení

Instalovala jsem si to sama .

Hm takže byste měla vědět jak ho máte zapojene :) prosím o popis abych Vám mohl dobře poradit :)

doplněno 01.04.10 16:06:

eventualně mužete vyfitit zapojení a dát ho sem :)

doplněno 01.04.10 16:19:

tady je návod images.kenwood.eu/... sice v angličtině ale je to tam popsané... maji se prohodit žlutý a červený drát! měli by na nich být konektory.

pepanek*

Vytáhněte rádio a na dvou káblících od rádia budou konektorky. Rozpojte je a prohoďte mezi sebou.

prcek*

Ted jsem se o to marně pokoušela je tam na fest.

doplněno 01.04.10 16:24:

chtěla jsem to ofotit ,ale bohužel ho asi sama nevytáhnu.

pepanek*

podívejte se do krabice od autorádia. Budou tam pacičky, kterými se rádio vytahuje. V návodu máte popsané jak. :)

Nic jiného Vám nezbýva :D zkuste nějakého blízkého známeho at Vám je přehodí... :) ale urřitě by to mělo být tím... je to i v návodu k použití :)

prcek*

mmt já ,už jsem to právě přehodila původní za kenwood a ten kenwood mi nejde vyndat at to ofotím jak jsem to zapojila.

ani nic fotit nemusíte :) je to jasne jakmile tam budete davat nove radio tak je tam žluty a červený drát který je v polovině napojený konektory... když je rozdělate a zapojíte opačně (tzn. žluty puvodně na žluty date na červený a s druhym opačně) tak vše bude fungovat jak ma!

pepanek*

Nikoho neproste, stačí se podívat do krabice od Kenwoodu. Budou tam přípravky vytažení. Rádio je teď zaaretované v přihrádce. Potom přehodíte káblíky a je to.

prcek*

ono to přehodit nejde prostě klubko drátů s hnědým konektorem dolů a černý to samé nahoru přehodit nejdou. protože mají jiný vstup.

doplněno 01.04.10 18:18:

už je venku a chtěla jsem to přehodit ,ale nejde to.

není na nich žádna spojka? mezi konektorem a radiem? na tech dratech? v navodu přímo k tomuto tipu pišou že by žluty a červený měl byt přerušen spojkou... možná bude zabalena v bužírce... kabely vyfoťte :)

prcek*
01.04.10 18:27

jj

Autoradio neukládá nastavení
prcek*
01.04.10 18:29

ještě

Autoradio neukládá nastavení #2
prcek*
01.04.10 18:30
prcek*
01.04.10 18:30

a sorry

Autoradio neukládá nastavení #3
pepanek*

Jsem přesvědčený o tom, že v návodu to bylo všechno hezky obrázek po obrázku popsané. Toto není závada. Jen se u některých vozů liší zapojení stálého a spínaného +.

Máte pravdu v EN navodu na internetu je to popsané krok za krokem ... i s obrázkem a vysvětlením že jsou dvě normy ISO a liší se zapojením právě těch zmiňovaných kabelu.

na te prvni fotce máte kabely! a ty dva to jsou presne oni jak je na nich ta pruhledna bužírka! ROZPOJIT OBA A PŘEHODIT MEZI SEBOU a bude všechno krásně šlapat!

doplněno 01.04.10 18:32:

připomínam žluty a červrený! :)

prcek*

takže jestli tomu rozumím žlutý bude žlutočervený a opačně?

přesně tak... :) až je přehodite budete mít vyhrano...

hodnocení

0x

Jak to nakonec dopadlo? :) funguje jak má?

anna*
hodnocení

děkuji pánové ,už je to super.

doplněno 01.04.10 19:54:

ano funguje vše jak má super děkuji ještě jednou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]