Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geometrie u STK

Od: kirydi odpovědí: 10 změna:
Zdravím, když mám rozhozenou geometrii, projde to stk? Nebo stk tyto závady seřizuje? Díky za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jediné co se na TK provádí je SEŘÍZENÍ světel.Nic jiného se neseřizuje,neopravuje!

ladis*

Nektere STK maji "svou opravnu", navymysli si tam furu zavad a poslou vas do opravny vedle :) Tam vam to opravi...

Nevím jak a kde.U nás je to opačně. Servis má STK a co vím tak i jinde to je že při nějakém servisu je STK. zrovna v sousedním městě.Ale jinak je to jedno jestli tak či opačně

Ale ten fígl jistě mohou zkoušet i tak. Já měl jednou takovouto smůlu, že mi přímo na lůince praskla žárovka tak jsem si je "musel" koupit za skoro dvojnásobek,ale mohl jse si ji za odměnu vyměnit sám.

jurajjuraj*

jestli mechanik seridi svetla nebo ne je jen jeho dobra vule, povinny je seridit NENI

Nevím jak kde.U nás to mají v podmínkách-kontrola a příp.seřízení světel !

hodnocení

2x

STK geometrii neseřizuje, projdete podle toho, jak moc je rozhozená a jakou náladu má zrovna technik.

asd1
hodnocení

2x

Neseřizuje a pokud je rozhozená tak bys projít neměl. Tady to vidí hned na gumách, pokud jsou sjetý rovnoměrně tak geo ani neměří a jen projedou.

Jediný co se na STK seřizuje jsou světla.

max*
Tak ono jet na STK se spatne sjetyma gumama, si o to vyhozeni koleduje uz tak nejak z principu. To neni loterie, projdu neprojdu. Kdyz neco na aute zlobi, je to potreba opravit prubezne. Potom ani technik STK nebude delat bububu na nekoho, kdo se o auto stara. Jezdime tam, kde jsou odbornici a chovaji se normalne.
PS: uz jsem videl vedouciho STK, jak mlatil kladivkem do ramu navesu, kdyz majznul do vzduchoveho mechu, byl to u me debil.

hodnocení

0x

Geo přední nápravy se kontroluje hlavně sbíhavost

jurajjuraj*
hodnocení

0x

spatna sbihavost ridici napravy je zavada A , spatne odklony ridici napravy je zavada B ( tkzv. na mesic )

kdysi to bylo opacne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]