Nevím jak a kde.U nás je to opačně. Servis má STK a co vím tak i jinde to je že při nějakém servisu je STK. zrovna v sousedním městě.Ale jinak je to jedno jestli tak či opačně
Ale ten fígl jistě mohou zkoušet i tak. Já měl jednou takovouto smůlu, že mi přímo na lůince praskla žárovka tak jsem si je "musel" koupit za skoro dvojnásobek,ale mohl jse si ji za odměnu vyměnit sám.
jurajjuraj*
jestli mechanik seridi svetla nebo ne je jen jeho dobra vule, povinny je seridit NENI
Neseřizuje a pokud je rozhozená tak bys projít neměl. Tady to vidí hned na gumách, pokud jsou sjetý rovnoměrně tak geo ani neměří a jen projedou.
Jediný co se na STK seřizuje jsou světla.
max*
Tak ono jet na STK se spatne sjetyma gumama, si o to vyhozeni koleduje uz tak nejak z principu. To neni loterie, projdu neprojdu. Kdyz neco na aute zlobi, je to potreba opravit prubezne. Potom ani technik STK nebude delat bububu na nekoho, kdo se o auto stara. Jezdime tam, kde jsou odbornici a chovaji se normalne. PS: uz jsem videl vedouciho STK, jak mlatil kladivkem do ramu navesu, kdyz majznul do vzduchoveho mechu, byl to u me debil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.