Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký kabriolet do 60 000 Kč?

Od: tomas21 odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

chci si pořídit malý kabriolet do ceny 60 000 Kč. Radši bych motorku, ale při dnešní hustotě provozu kolem sebe chci mít trochu těch plechů :) Auto budu používat jen na kratší výlety a trochu toho machrováníčka po vesnici. chci aby sklápěsí kapota byla pevná, takže ne plátěná a aby šla sklápět automaticky. Už jsem okukal na Sauto.cz a jsou na výběr auta Opel Tigra, Peugeot 307 CC, Peugeot 206 CC, Renaul Mégane Karmann Cabrio, a Citroen C3 Pluriel. Je mi celkem jedno, kolik to auto bude žrát. Jde mi jen o to, aby vydrželo ještě třeba 5 let.

Nejvíc se mi líbí asi ten Peugeot 307 CC, ale je to dobrá volba?

Děkuji za zhodnocení a případná doporučení a rady.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

2x

Já osobně bych 15 litrů přidal a volil tohle. Je to pořád pěkný, po prvním majiteli, 163 koní... zrovna tenhle kousek je, myslím, fakt hezkej...
suchen.mobile.de/...

asd1

Tak to přitlač, 3k euro, dovoz, český značky, základní servis a jsi přes 100k.. Ale jako levný kabrio to na první pohled vypadá dobře, levnější budou asi jen starý křápy po třech bouračkách nebo chcíplým motorem.. (Tady si taky může naběhnout, je potřeba projít auto jestli je opravdu OK..)

focus
hodnocení

2x
A co focus 2 v kabriu?

schimpy
hodnocení

1x
Nejkrásnější pohled na svět je přece ze sedla motorky. Chápu, dnešní provoz je obrovský chaos a řidiči jsou čímdál víc bezohlenější, ale stará "vražda" nebude o moc bezpečnější, než motorka. Ano, teď se ozvou odpůrci motorkářů nebo bezpečnosti, ale není nic lepšího, než si provětrat a vyčistit hlavu na jedné stopě... ;)
Machrovat nebude s čím, budeš spíše pro smích a už vůbec ne se starým kabrioletem...

hodnocení

0x

U 20 let starýho auta je vcelku jedno, jaký vezmeš. Radši levnější, neb to asi bude dost pokladnička, tak ať pak máš kam sáhnout.

asd1
hodnocení

0x

307 se dost sypala, tak asi žádný zázrak.. Ale za ty prachy si moc vybírat nemůžeš.. Takže hledat cokoliv z vybraných a najít za dobrou cenu v dobrým stavu.. Což nebude lehký..

mathew
hodnocení

0x

Musí to mít pevnou střechu? Ona totiž spolehlivost toho sklápění nebyla úžasná ani, když to bylo nové natož ojeté. Z toho výběru je to jedno, protože všechno může vydržet 5 let, ale taky 5 dní...

tomas21
hodnocení

Zdravím, tak nakonec na to kašlu. Peníze radši investuju do skleníku na zahradu a na zahradní fontánu.

Tak přeju hezký poježdění.

10.04.21 13:56

*smich*

asd1

Schvaluju, skleník a fontána bude lepší kočkolap než laciná piksla*smich* Ačkoliv, poruchu u lesa by třeba nemusel simulovat *smich*

jm
hodnocení

0x
Bych koupil šade 120 a uřezat střechu :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]