Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Startování po natankování nissan note

Od: douchova* odpovědí: 6 změna:

chytré hlavičky, mám menší problém se startováním. nissan note 10let starý. první oprava byla ted výměna spojky. od doby, co je opravená, tak vždy po natankování nejde nastartovat. resp. startér točí, ale nechce se chytnout. teda chytne až na třetí otočení klíčkem. a když se to stalo poprvé, tak zůstala svítit kontrolka na kontrolu motoru. na radu opraváře odpojeno na půl hodiny od baterky a to se pak už neukázalo. zajímavé je, že nechce chytit opravdu jen bezprostředně po tankování, pak už to nedělá. napadá mě nejaké čidlo v nádrži...jo a baterie je nová, tou to není. nevíte někdo co to je za šotka?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud je to bezprostředně po natankování, tak bych se zaměřil na odvětrání nádrže, zda se netvoří někde přetlak a nebo podtlak.

Dále změřit tlak paliva a zda není palivové čerpadlo či filtr vadný.

douchova*
hodnocení

díky za radu. jj, dělá to hned po natankování. takže trčim u stojanu :-D jak ženská co neumí ani nastartovat. ale je mi divný, že to začalo blbnout až po výměně spojky.

K vůli výměně spojky je nutné demontovat řadu dílů, které pro výměnu spojky překáží. Je možné, že manipulovali i s palivovým filtrem nebo cvakli vedení odvětrání paliva přes aktivní uhlí (trubku na podvozku při zvedání auta).

Co já vím. Chtělo by to celé projít.;)

douchova*
hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Jaký motor?

Když to chcípneš na dobu stejnou jako trvá tankování tak to neudělá?

douchova*
hodnocení

benzín 1,4

no to jsem nezkoušela nezi tim pauzu. ale jakmile to třeba na potřetí chytně, a popojedu, tak pak už to neudělá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]