Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamknuty volant

Od: tu odpovědí: 15 změna:
Dobrý den
Mám problém s vozem Renault laguna 2
Ztráta startovací karty,bez baterie, prostě je to na ND stojí cca 3 roky
Auto je třeba odtahnout jelikož na sídlišti kde je nouze o parkování to prostě zabírá místo, přitahuje to jak MP tak vandalové taky už udělali své
Auto již otevřené, ale s čím si nevíme rady je volant auto chceme odtahnout na laně, odtahová služba se u nás nijak nevytoči, podval taky nemá šanci, kola jsou stočene
Nevíte někdo jak ten volant odemknout diky za rady

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

2x stisknout s pauzou

hodnocení

1x

Když to chceš táhnout na laně, jdou tomu autu brzdy?

Když se na sídliště dá zajet autem, tak tam odtahovka taky zajede. Nejlíp s rukou a bude úplně po problému. Sic to bude nějakou pětku stát, ale při eko likvidaci nějakou pětku dostaneš.

jenda22
hodnocení

0x

Osadit nabitým akumulátorem a pak podle videa. Hlavně musíte mít otevřené dveře. Kdyby se auto zamčelo.

hodnocení

0x

U každého auta z bezpečnostního důvodu má být možnost překonání zámku silou. Kdysi u polského FIAT vyzkoušeno, že lze. Je to jen malý čudlík.

tu
hodnocení

Prosím postup

Když jsem to zkoumal z důvodu rozsypání spínačky(šlo o F125p,1300ccm ,rv72)-nevím jak to myslíte s tím malým čudlíkem,zkoušel jsem vše -výsledek NEŠEL překonat,ani na š105.jedině snad flexou nebo to zmrazit kapalným dusíkem pak ano.

Tak to chci vidět, jak to někdo urve u Felicie nebo Fabie 12mm čudl v ocelové hřídeli.

tu
hodnocení

Baterii není možno připojit, jak jsem zmiňoval ten vandalismu tak baterie s kabelaží a pojistkové skříně u motoru chybí, je jen kabel minus

a co takhle odatahovka s rukou?.jinak neexistuje nejde ,vše jde jen chtít. nebo vyrvat auto hrubým násilím po smyku na vozobvku a tam již naloží!Tu co provozují odtahy si umí poradit-tedy pokud chtějí!

fertuo
hodnocení

0x
Nevim jak u r.laguna, ale vetsinou sel zamek utrhnout, staci nekdo silnejsi, kdo to uskubne.

Zkoušel jste to někdy? Já ano a síla je vám prd platná-spíše bych zkroutil volant než utrhnul zámek řízení -tedy aspoň na š105.Dokonce to tři zkušenější lidé co se týče aut zkoušeli také-NEJDE to jak ukazují ve filmech. Nakonec pomohla plia na železo resp plátek přeřezat brýle ,nastartit dráty a odejet.(ztratil jsem jediný klíč na houbách v lese).

tu
hodnocení

Nejspíš máte pravdu vezmu pilu a celé to nějak dopadne, jen jsem myslel že by to šlo jednodušeji na tom autě není co řešit kluci díky za rady
fertuo
Zkousel jsem to u nekolika aut, bud jsem to utrhl, nebo se to zkroutilo ale slo tocit volantem. U nekterych jsem to neurval vubec. Jsou kecy ze to nejde.

No nevím víc borců tvrdilo že to jde.ale ndokázali to zkoušeno na dvou autech-právě výše uvedený F125p a š105.

Pokud jste nepoužil kapalný dusík nebo nějaký zmrazovací sprej na cca-80°c pak nevěřím že to jde. snad jen ve filmech a v hospodských zkazkách.

joudis*
hodnocení

0x
Dle mého by se na laně nemělo táhnout a vůbec po silnici jezdit když má jistě propadlou STK. Jen si koledovat o pokutu když nejde dát baterie nepůjdou ani světla. Případná pokuta+body by uhradila odtah ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]