Dobrý den Mám problém s vozem Renault laguna 2 Ztráta startovací karty,bez baterie, prostě je to na ND stojí cca 3 roky Auto je třeba odtahnout jelikož na sídlišti kde je nouze o parkování to prostě zabírá místo, přitahuje to jak MP tak vandalové taky už udělali své Auto již otevřené, ale s čím si nevíme rady je volant auto chceme odtahnout na laně, odtahová služba se u nás nijak nevytoči, podval taky nemá šanci, kola jsou stočene Nevíte někdo jak ten volant odemknout diky za rady
Když to chceš táhnout na laně, jdou tomu autu brzdy?
Když se na sídliště dá zajet autem, tak tam odtahovka taky zajede. Nejlíp s rukou a bude úplně po problému. Sic to bude nějakou pětku stát, ale při eko likvidaci nějakou pětku dostaneš.
Když jsem to zkoumal z důvodu rozsypání spínačky(šlo o F125p,1300ccm ,rv72)-nevím jak to myslíte s tím malým čudlíkem,zkoušel jsem vše -výsledek NEŠEL překonat,ani na š105.jedině snad flexou nebo to zmrazit kapalným dusíkem pak ano.
a co takhle odatahovka s rukou?.jinak neexistuje nejde ,vše jde jen chtít. nebo vyrvat auto hrubým násilím po smyku na vozobvku a tam již naloží!Tu co provozují odtahy si umí poradit-tedy pokud chtějí!
Zkoušel jste to někdy? Já ano a síla je vám prd platná-spíše bych zkroutil volant než utrhnul zámek řízení -tedy aspoň na š105.Dokonce to tři zkušenější lidé co se týče aut zkoušeli také-NEJDE to jak ukazují ve filmech. Nakonec pomohla plia na železo resp plátek přeřezat brýle ,nastartit dráty a odejet.(ztratil jsem jediný klíč na houbách v lese).
tu
Nejspíš máte pravdu vezmu pilu a celé to nějak dopadne, jen jsem myslel že by to šlo jednodušeji na tom autě není co řešit kluci díky za rady
fertuo
Zkousel jsem to u nekolika aut, bud jsem to utrhl, nebo se to zkroutilo ale slo tocit volantem. U nekterych jsem to neurval vubec. Jsou kecy ze to nejde.
Dle mého by se na laně nemělo táhnout a vůbec po silnici jezdit když má jistě propadlou STK. Jen si koledovat o pokutu když nejde dát baterie nepůjdou ani světla. Případná pokuta+body by uhradila odtah ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.