Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tažné oko ford - závit?

Od: ladis* odpovědí: 29 změna:

Jaký závit na tom oku je? Metrický závit to není...

doplněno 03.04.21 12:10:

oko navařím.

Kde lze levně sehnat šroub levý whitworth 12mm?
nový oko za 300,- plus poštovný kupovat nehodlám.

Tažné oko ford - závit?

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Každopádně levý.

Je dostatečně hrubý, tak by šel změřit i pravítkem.

spszengrova.cz/...

Asi Whitwortův.

hodnocení

1x

Na Whitworth zapomeňte. Je to nějakej atyp a fakt levej.

sbazar.cz/...

max*
03.04.21 12:14
hodnocení

0x
Fabory?

Oni ještě existují? V čr snad všechny pobočky zavřeli a nechali pouze velkosklad.

@gumidek: Přesně tak, na nákup jednoho šroubu u Fabory můžete zapomenout. Jen pro ičaře a po celých baleních + poštovné. Pokud tedy člověk není z Brna.

Ten velkosklad pro ičaře na celá balení je pouze v Brně? Kdysi jsem se potom pídil, jak to zavřeli a teď už netuším vůbec.

max*
Ja prave znal ten sklad v Brne, na Ripske ulici. Drive jsem tam videl, ze nakupci ze Scanie tam bral jen jeden sroub. (Ten pak uctovali za 1.000 korun na servisu jako origos, hehe).
No, co jsem tam jezdil okolo, porad tam byli, ale uz jsem tam nic nepotreboval.

Já jezdil furt do Olomouce. Dnes je tam Alza. Hlavně věci ve žlutém zinku mi chybí.

zaseja

A proč ti chybí žlutý zinek?

Na autech je pohledově hezčí a chromát 6+ je odolnější než bílý zinek proti korozi.

zaseja

No, vyvracet ti to nebudu

ladis*
hodnocení

A u Felicie je jaký závit?

doplněno 03.04.21 20:42:

Jestli by to nebylo kompatibilní?

Jako od pohledu mohlo by. Felicie mají dvě oka. Poface a předface. Liší se pouze délkou těla oka. Závit stejný.

break

Zeptej se Zdeňka, hned bude mít co řešit

03.04.21 22:03

break *palec*

hodnocení

0x

Až vás pak zastaví policajt, tak vám nějaká domácí lepenice neprojde. Je to i bezpečnostní prvek.

ladis*
hodnocení

Tak zrovna tohle je ten nejmenší problém. Fizl neumí rozpoznat ani tovární výfuk...

Zrovna jako vy neumíte z ORV vyčíst paltnost TK!

ladis*
hodnocení

Tak to opravdu neumim, kdyz to tam napsane neni, Zummi Gummi -:)

vzdyt je to v TP a ne v ORV :)

ORV I a ORV II to je jediné co jsem pro ... nerozepsal Napsal to i kolegya gumidek v druhém vláknu-Normálůně uvažující člověk znalý terminologie ví oč jde když se písne ORV, kdo nezna se alepoň zeptá než bude mlet své nesmysly!

break

Osvědčení o registraci vozidla je technicky průkaz, buďto malý technický průkaz nebo velký technický průkaz

ladis*
hodnocení

Ne nutně, když mám na (velkém) TP nadpis TECHNICKÝ PRŮKAZ, tak to není žádné ORV pánové! Tady nejsme na úřadě

Starý TP foto cebia.cz/...

novější ORV II foto i2.wp.com/...

a nejnovější ORV - tam není ani historie vlastníků kvůli GDPR !

vr
hodnocení

0x
Zbylo mě oko z Ford C-MAX 2007. Pokud budete mít zájem za 100kc + poštovné je vaše.

Taktéž bych, pokud pasuje mohl zaslat tažné oko, ale jen za poštovné, z X2.

Ale pro tazatele bych to dal za dvojnásobek ceny v autoritzovaném servisu!

ladis*
hodnocení

@diesel ty se rad hadas o ouplny blbosti i o to, o cem mnoho nevis (pokuty a prace policajtu), a pak slovickaris na nesmyslech

joudis*
hodnocení

0x
U nás v ulici stojí již přes rok Ford Galaxy i s okem jak ho datahli a nechali tu stát. Přijed a oko je tvoje stejně ho čas odtáhnou ...
Neodtáhnou..Bez oka už to nepůjde :) :)
joudis*
U nás je již běžné nakládat nepojízdné auta hydraulickou rukou a následně i takto vyložit. Je to rychlejší a šetrnější k autu. Kdyby mělo automatickou převodovku nebo 4X4 atd. To k vám ještě nedošlo tahate auta koňmo?
Tažné oko ford - závit? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]