Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záznam o poškození na Cebia

Od: meiler odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřeboval bych radu ohledně koupě Mazdy 5 r. 2011 dovozené z Německa. Konkrétně jsem ji prověřil na Cebii, kde uvádí opravu pravé části vozu za 5249 EUR. Napovídá cena nějaké fatálnější nehodě? Je potřeba se koupě obávat? Předem moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když je podezření na poškození, tak bych nezkoumal jeho vážnost, ale prostě hledal jiný kus.

mathew
hodnocení

0x

To záleží, kdy byla ta nehoda a kde to opravovali. Ovšem, když oprava trochu ťuknuté Dacie stojí u nás v autorizáku 200 tisíc tak za těch 130 tisíc to bude tak možná odřenina*smich*

meiler
hodnocení

Zkusil jsem to ještě zadat do www.vin-check.eu, kde mi vyjel konkrétní seznam opravy. Podle výčtu výměn dílů to vypadá, že celý pravý bok musel být na výměnu včetně předních i zadních dvěří, prahů zničený. Schválně přikládám vygenerovaný protokol v pdf. A cenu tam uvádí ještě vyšší a rozdělenu na dvě opravy. Jde mi tedy o to, jestli při představě co vše se měnilo je pravděpodobné, že tím utrpěly neměněné díly. I když asi tuším odpověď :(

vin-check.eu.pdf 387.06 kB
mathew

1. a 2. událost asi jenom lakování takže nic vážného, ovšem ta 3. je docela masakr a asi bych to nechtěl. Obzvlášť Mazdu, která rezne i když není bouraná...

Souhlas. Takovy zasah uz do plechu nebude delat dobrotu. Rozhodne bych hledal jinde a tohle bych nekoupil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]