Nejste přihlášen/a.
Pořádně pomlatit a pro jistotu nahřát. Jakýkoliv prolévání je nefunkční a ztráta času. Hlavně neprotočit torx
Tak zahoď WD a zkus si někdy tohle. Zbylo mi to po uvolnění vstřikovačů (úspěšném zalévání 4 dny) a na povolení běžných šroubů je to velice dobře vzlínatelná kapalina k povolení.
WDečko nepoužívám , tomu věř. S povolovačem od Würth nebo na zakarbonovany výstřiky mám vcelku dobrý zkušenosti. Ale z praxe nejde něco prolévat několik dní, když to musí odjet. Nehledě na to, že když třeba to WD a podobný na něco stříkneš, tak to maximálně zašpiní hlavu šroubů, nic víc to neudělá. Něco se to dostane do spoje, tak je to vážně doba
Neříkám, že to není úplně od věci. Jen to není všemocný. Raději pořádna rána a nahřát než čekat týden až zapůsobí jakási chemie. Běžně v servisu člověk přijde k autu a nejde na banalitě blokovat dílnu dny jedním autem. Pokud to není autorizak, kde se ladí nový auta, tak by se tam za chvíli nikdo nehnul. Pokud na to má někdo několik dní, tak prosím. Já se tak daleko nedostal.
Způsobů je mrak. Předpoklad je kvalitní nářadí, zkušenosti, vzduch, plamen a nepoužívat WD40
Breaku omluva, uteklo mi ve tvém nicku písmeno R !
Jinak chemie je dobrá-v servisu s Citroenem BX-metrový trhák a nic nepovolil, pak vzal sprej (nwn co to bylo) od Wurth střiíkl na to a za mintu šel na to -matka šla dolů skoro jako po másle.
Odvrtávání je za trest. To je až ta poslední možnost. Když už je hlava ko, tak zkusit sekáčem z boku zasekama povolit, popř ještě zkusit něco navařit ...
Proč za trest? Hlava je zápustná.
Po odvrtání velkým vrtákem ti zůstane trčet 3mm šroubu. To už se dá uchopit nebo konečně dobře prostříkat.
Nebo tu hlavu odflexuješ. Stejně je kotouč na vyhození a při flexování se to dost i zahřeje.
Ten kotouč nějaký teplo vydrží , tomu to neublíží. A proč na vyhození? Kotouč se nesundává jen skrze výměnu.
Pokud majiteli neva, že tam nebude, tak zarovnat a neřešit, ale minule se to tu řešilo, ne?
Já myslel na výměnu, pokud někdo použije tu flexu a začne řezat tu hlavu, aby kotouč odskočil z náboje.
A když nejde mírným násilím,hrubým to pak jde vždy. Párkráte jsem toto dělal a vždy mi zatím pomohlo pobouchat jen šroub -bit správné velikosti pár úpderů kladive pak nasadit malou ráčničku na birt a šroub šel ven.Tam snad až tolik ani nemůže zareznout aby toto nepomohlo.ale znám více méně auta jen od PSA .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.