Celkem by mne zajímal Tvůj výsledek na autě. Ono to lepení na yt vypadá strašně jednoduše, ale málokdo si dnes troufne na tapetování obýváku a auto je poněkud jiný level. Já to počítat/hledat nebudu,ale nemají výrobci fólií nějakou kalkulačku/tabulku pro potřebné množství materiálu?
honzin*
Být tazatelem, tak si spočtu plochu, stačí metr a kalkulačka, nemusí se ptát zde. Pak bych to vynásobil 3 x
1. díl na první pokus, 2. díl na odpad, 3. díl na druhý pokus, který nebude tak tragický, jak to první. Nepopírám, někdo může být enormně nadaný, ale pokud by to dělal, tak se tady neptá. Tak oni ty návody na netu, jůtůb ... vypadají strašně jednoduše a elegatně, jak u těch tapet. Ale výsledek může být žalostný.
Můj syn je na to vyškolen. Několikrát jsem ho sledoval a i přesto, že si myslím, že jsem docela šikovný kutil, do tohohle bych se nepouštěl. Nech to odborníkovi, jinak spláčeš nad výdělkem a zbytečně vyhodíš peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.