Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvek nepojištěných ČKP

Od: lalaila* odpovědí: 4 změna:
Poslala jsem na ČKP přiložený dotazník,kde jsem vysvětlila,že vlastníkem dle TP je můj tchán,který zemřel v roce 2007,zdědil manžel v červnu 2009 a nepřepsal na sebe a následně v prosinci 2009 zemřel.DÁLE JSEM NAPSALA,ŽE VOZIDLO OD DATA ÚMRTÍ VOZIDLA NEBYLO PROVOZOVÁNO,ŽE JE ODSTAVENO MIMO DOPRAVNÍ KOMUNIKACE.Ale stejně je mi to houby platné a budu muset platit prý i za celou dobu až do vyřešení dědictví. Je to svinstvo,do depozita mi RZ vzít nechtějí,,nevím co s tím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

ale to tak není.

Jestliže se zeptáte toho komu máte platit, tak ten Vám bude neustále tvrdit že chce peníze.

nic neplaťte, a proč zrovna vy! proč ne jiný dědic?

cyril*

Pro někoho je prostě úřad modla i kdyby tvrdil sebevětší voloviny a řídit se těmito nesmysly je snažší než si nastudovat platné znění zákonů.

nu*

Ty si opět pleteš hovínko s krví, jaký úřad? Víš, co je to ČKP? Když ne, tak s epodívej do wikipedie, to je soukromý subjekt, který šíří v naší veřejnoprávní i bulvární televizi poplašné zprávy, vyhrožuje slabším náturám soudem a exekucí...to si žádný úřad nemůže dovolit...Plivej na ČKP...

cyril*

Možná by stálo za úvahu tuto ztrátu schopnosti vnímat psaný text v obecných souvislostech jako projev nemoci z povolání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]