Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
jsem v tomto úplný nováček, a tak bych potřeboval vědět jak mám postupovat při přepisu TP u pionýra.
Děkuji všem za určitě skvělé odpovědi
Jako u jiného vozidla.
Evidenčka, spolu s osobou, která je zapsána v techničáku se dostavíte na evidenci vozidel, tam spolu vyplníte žádost, úředník to přepíše. Samozřejmě musíte mít i pojištění vozidla, občanku a peníze.
Klidně může jít jen jeden člověk, ale musí mít ověřenou plnou moc.
Dobře děkuji.
Nevíte jak je to, když koupím pionýra v ČR s polskýmá papírama. Prodejce říkal, že přepis není problém.
Je to tak?
Děkuji Samek
Postup prakticky stejný ako při koupi v ČR, ale místo EK je třeba dovozová TK a s tou může být problém.Dovezené vozidlo musí totiž splňovat některé požadavky (homologace) plané ke dni uvedení do provozu v ČR, ne k datu výroby
Pokud pro prodejce není problém,ať si přihlásí na sebe a s českými doklady převedete na sebe
S prodejcem jsem domluvený, že STK zařídí v ČR. Je to Mustang ke kterému se jen sehnaly polské papíry. Dovoz by to být neměl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.