Nejste přihlášen/a.
Gumídek ti dá bod.
Je velice nebezpečné jezdit na šroub, který drží na pár závitech.
Plovoucí podložka je pouze k vůli dorovnání jiné rozteče u noname disků. U origo disků k danému autu nebo stejné velikosti roztečí se plovoucí podložka neuplatňuje.
Pozor na to, že závit začíná až za brzdovým kotoučem (na náboji).
Zkusil bych najít nějakou specifikaci (datový list, specifikační list) k těm diskům. Určitě tam bude nadefinovaný šroub, který použít. Například u svého Audi mám jiné šrouby na letní (alu) a zimní (plech) kola. Jak délkou šroubu, tak i dosedací plochou. U plechových disků mám "kouli" a u hliníkových "kužel".
Tak na autech od PSA co mám jsou šrouby stejné jak na originální plecháče stejně jako na originální lité disky!I dle SVC boxu a OEM čísel!Všechny jsou s kuželovou dosedací plochou.Jenom na Premasce mám jiné matice na aludisky a jiné na plecháče-na plecháče -kuželová plocha ale jsou menší (na 19mmklíč) ,na alu opět kuželová plocha ale matice jsou větší (22mm)
No a neorigo disky tedy potřebují šrouby s podložkama? To jsou z takového bláta proti origo diskům automobilek?
Jen tak mimo soutěž-F125pstejný kolový šroub jako seat Ibiza 85-91,a stejný závit a stejný náběk jako na všech autech PSA co jsem měl-jen orpoti nim byla část s šestihranem delší.
Gumídku ty toto nevíš nebo si děláš legraci?
Já to tedy nevím ale tipnu si,že na originální disky byly výrobci disků stanoveny podmínky jimiž se museli držet,proto nty co mám pasují na oba typy disků.Na seatu jsem měl disky neoriginální,nicméně zapsané v TPale měli půlkulovou dosedací plochu místo kuželové na origo discích,tedy plecháčích.
Diesel, já jenom vím, že pokud jsou disky origo vydané automobilkou, ať už liťák či plecháč, tak u VW a Škody je totožný šroub. Žádná složitost. Simply clever.
To, že mají nějaké neorigo disky redukční středové prstýnky a proč mají šrouby s podložkou a nestačí pouze delší šrouby s kulí nbeo kuželem jsem nikdy nějak neřešil. Jako autoelektrikář jsem to ani nikdy nepotřeboval řešit.
Jen jsem kdesi četl že ty s podložkou jsou pro změnu rozteče. ASD mě vyvedl z omylu. Tak netuším.
třeba kupříkladu:
M12x1,5x28mm kužel, klíč 17
Plovoucí šrouby na alu kola M12x1,5x28mm kužel 60° dosedací plocha. Délka závitu (H) 28mm. Klíč (HEX) 17. Pevnost šroubu 10.9. Pozinkované. Kolové plovoucí šrouby s pohyblivou hlavou jsou určeny pro změnu rozteče o 2mm. Např. změna rozteče u kola se 4x100 na 4x98, 5x100 na 5x98, 5x108 na 5x110, 5x110 na 5x112, 5x118 na 5x120...
Zítra u Vás doma
Doprava na celou zásilku pouze 75 Kč
Skladem znamená opravdu u nás skladem
310069
alukola-obchod.cz/...
V podstatě píšeš totéž co já-disky jako originální příslušenství má stejné šrouby jako originální plechové disky! A pokud někdo koupí kola neoriginální nové bez šroubů nebo starší použité taktéž bez je to jeho problém,nebo osoby co pak auto od něj koupí.
gumid - šroub s plovoucí hlavou je něco jinýho než šroub s podložkou, to jsou dvě různý věci, to píšeš dobře..
myslim toto:
Zdravím, doporučuji oslovit někoho, kdo tomu rozumí. Je třeba vybrat správný tvar kužel-koule a potom ověřit správnou délku (posuvné měřítko). Chybný tvar způsobí povolení či poškození disku, délka zase v nejhoším případě ztrátu kola či zničení manžety (moc dlouhé), nebo budou drhnout. Doporučuji koupit šrouby značkové, ne žádné no name bláto. Momentový klíč a speciální hlavice na ALU také není od věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.