Nejste přihlášen/a.
chcel by som si vymeniť volant ale neviem čo mám skôr spraviť nemohol by mi niekto dať menší návod čo a ako?
musíš sundat beg
ze zadu sou díry a ted nevim jestli sou tam šrouby nebo je to jak u golfu že tam strčíš šroubovák odjistíš pero a vycvakneš to musíš kouknout
az to bude dole vycvakneš konektor begu
pak povolit matku co drží volant a stáhnout to z tisícihranu někdy to je boj já stim loncuju levá pravá až to povolí
U čtyrrameného volantu Felicie nebo Golfa 3 je airbag pouze, když je na krytce uprostře nápis AIRBAG u jiných aut SRS.
Tady bag nápis nevidím a tak je to pouze krytka.
Demontáž je ovšem stejná. Otočit volantem o 90stup a zezadu jsou imbusy 5 šrouby.
Ty povolit a matice volantu je na 21 ořech.
Tlačítka klaksonu se nesnaž demontovat. Jsou velice křehké a drží je 4 pacičky. Rozhodně nejprve sundat z auta. Nedělat na autě.
Jednotka airbagu je napájená pouze svorkou 15.
Pokud nezapne klíček, tak může libobolně odpojovat a zapojovat patrony pytlů.
Jednotka ožije pouze při otočení klíčku. Nemá přívod 30 od baterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.