Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia I - nejde klima

Od: indy3d* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se s Vámi poradit, zda nevímte čím by to mohlo být, že nefunguje klimatizace.

Jedná se o Octavii I 1.9 manuální klimatizace.

Když stisknu tlačítko klimatizace, tak se jakoby trochu zaškobrtne výkon motoru, to je normální i u funkční klimatizace. Ale nefouká studený vzuch. Zjistil jse mto až teď po zimě a na začátku zimy jsem měl auto v servisu. Jelikož jsem paranoidní, tak si i dovolím je podezírat, že mi tam nějaký dobrý díl vyměnily za špatný.

Co sám mohu zkontrolovat, než s tím půjdu zase k těm joudům do servisu, kteří říkají jen to jejich "jóóó pane ... ". Už mě s tím krkaj.

Zkoušel jsem se díval na pojistky, to je to jediné co mě napadlo.

Jinak Vám teda řeknu, že mít už jedenáct let starý auto je k zlosti. Co já už do toho nastrkal peněz :(

Díky za každou radu a tip.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Jak to vypadá dle popisu tak kompresor funguje když zakolísají otáčky. Podle toho že auto je 11 roku staré tak to tipuji na unik chladícího média ,nejspíš hadice už propouští. Takže zajet tam u vás kde doplňují klimu nechat překontrolovat těstnost a potom u napuštění médiem. U nás ta sranda přijde kolem 600-800Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]