Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám dotaz,
mám novou půl roku starou toyotu Yaris Y20, měla jsem nainstalovanou aplikaci Auto Android ,která dobře fungovala,propojovala se s USB s mobilem,byly tam mapy,a spousty dalších aplikací a najednou aplikace nelze použít v naší zemi..Chce aktualizaci a potom napíše,že se u nás nedá použít.Teď nevím,jak do auta dostat zpátky hlavně navigaci,mapy,...Jestli mám hledat jinou aplikaci...může m i někdo poradit?Aplikaci jsem si nainstalovala do mobilu a kabelem byla propojena s autem.
Děkuji
Automobil v záruce? .. SERVIS...
Od podzimu 2020 získají zákazníci možnost nechat si své zařízení Toyota Touch 2 & Go bez integrace smartphonu aktualizovat na příslušnou verzi s integrací smartphonu (s Android Auto / Apple Carplay). Pokud je nainstalována Navigace, budou zahrnuty také aktualizace map over-the-air (vzduchem).
Aktualizaci provede certifikovaný technik (u prodejců Toyota), který byl pro tuto konkrétní operaci vyškolen, aby byla zajištěna nejlepší možná kvalita pro zákazníka.
nebo podobné
Takže to už asi máte, ale NĚCO SE POROUCHALO...proto v ZÁRUCE servis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.