Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia 2 rozvody

Od: matt® odpovědí: 26 změna:

Ahoj je tu někdo z Králové hradeckého kraje kdo by mi na autě udělal výměnu rozvodů a hydroštelů? Rozvody s vodní pumpou a hydroštely mám koupené. Děkuji za info případně s cenou

O2 1.9 TDI bkc

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Všichni které znám, by Ti řekli, ať si to vyměníš sám, když sis to koupil... Vymění Ti to jen automechanik socka, nebo někdo kdo je jako Matka Tereza...

Proč socka? Si zvednu hodinovku a vykompenzuju si to.;) Když nebude chtít, tak pak jedině mechoš socka...

Bohužel ani vyšší hodinovka jim nevynahradí tu 300% přirážku, co by měli na svých dílech, leda by to dělali týden :-D

Tak paušál... Vždycky to nějak jde, pokud je zájem.

hodnocení

Přečtěte si koment výše a přestaňte negativně soudit...

asd1

Obecně servis nemá vejvar za díly, tak ti dá nákup jinde sežrat a pošle tě do háje. Kšeftů mají dost tak si to můžou dovolit.

Takže buď najít borce který to umí a udělá, nebo si to nastudovat a udělat sám. Příp. díly vrátit a zadat to jinde celý.

hodnocení

Ano toho borce hledám. Ale raději si tady všichni dělají prdel z toho že už ty díly mám.. I přes to že jsem uvedl důvod proč se tak stalo a proč to teď urgent sháním. Místo toho aby ale někdo poradil kontakt na někoho koho zná tak si raději bude honit ego s kecama že mám díly už doma.

Nikdo si tu prdel nedělá. Jen tobě odborníci říkají realitu ze servisů, protože mnozí z nás v servisu dělají ;)

hodnocení

Super, paráda vím, jaká je realita. Proto sháním někoho kdo to udělá viz první příspěvek...

hodnocení

0x

Jste si koupil matroš sám a pak vás v každém servisu odmítli? :)

hodnocení

Byl jsem domluvený se svým mechanikem ale ten že zdravotních důvodů nemůže a neví kdy se vrátí zpět do práce. Než začnete soudit bylo by fajn vědět celou situaci...

No tak tedy teď zkuste oslovit nějaký ten servis... Google, HK/okolí, vyberte podle referencí a zkuste se zeptat, zda vezmou vaše díly a pokud by nechtěli, tak jim sám navrhněte vyšší hodinovku.

To jim může navrhnout i práci bez záruky. Víme co má za díly? Zaručí se za donesené díly servis?

hodnocení

Na všechno dojde. Ale nejdřív se ptám zde jestli někdo má někoho o kom ví že to udělá a je dobrý.

Díly značka INA

25.03.21 21:36

INA je OK

Záruku mu servis určitě nedá...

asd1

Ale dá, protože je ze zákona ;)

jurajjuraj*

neda , da max na praci a stejne kdyby se neco stalo tak nazdar :D nebyl by to prvni ani posledni pripad co si chce prinest "svoje maso do restaurace "

asd1

Jasně že jen na práci když díly nejsou od něj. Když to klekne kvůli vysypaným ložisku kladky tak neni nárok práci reklamovat. Ovšem pokud přetáhne šroub a ten ulítne tak to jde za mechanikem, nějaký nazdar si může nechat pro Pepíky.

Vadný mateiál se reklamuje u dodavatele dílu a vadná práce u borce co to dělal. Rozlišit to a doložit není až takový problém..

Vlastní maso do restaurace - částečně souhlas, ale to by se nesmělo na mase rejžovat na úrovni lichvy. Rozvodová sada za 4k a ta samá za 1,5k odjinud není vyjímka - v reálu poplatek 2k za objednání dílu který zabere 10 minut...

Často jsem potkal servis namontoval nejlevnější Starline/Delphi a podobný sr., vyúčtoval na úrovni značkovýho dílu, a když to po pár tisících km chcíplo tak ze mně dělal vola jakože silnicema. Mně to přestalo bavit a dělám z kvalitních dílů, mám je levněji a neojebu ani práci.. Ne každý to umí nebo se toho zbytečně bojí, tak servisy nezkrachujou.

hodnocení

Po nikom nechci záruku po nikom nechci fakturu. Sháněl jsem kontakt na někoho koho někdo zná a udělal by to... Je tu kupa lidi kteří jsou chytří jak rádio ale nikdo zatím neodpověděl na položenou otázku...
asd1

Řeší se tu důvod proč tě servisy odmítají. HK nevim, neporadim. Hledej na škodováckých fórech.. Je názor, že škodovku ti opraví v každý druhý garáži, ale zas tak horký to asi nebude.. Hledej v okolí přes známé..

hodnocení

Jasný. Až na to že jsem neřekl že mě servis vyhodil... Nejdřív jsem se zeptal po někom kdo to dělá doma. Na to nikdo neodpověděl a zbytečně se tu řeší otázka servisu na který jsem se ale neptal :)

hodnocení

Achjo. Milion odborníků ale nikdo s odpovědí na otázku. Nechci po nikom záruku, nechtěl jsem na nikom ušetřit bože čtěte! Duvod jsem uvedl
Víte o někom kdo mi to udělá? Nechci to na fakturu. Pokud neznáte nekomentujte.

Tohle je poradna.

Nejsme nejremeslinci.cz!

hodnocení

Tak tak. Ale nikdo neporadil :)

Co Robert Rothanzl? Nebo AHRA Motors. Tam bych to asi dal já.

Zadej si na firmách a obvolávej. To je asi nejlepší rada.

firmy.cz/...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]