Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wolkswagen transporter cena dílů, servis

Od: radar9 odpovědí: 7 změna:

Dostal jsem tento vůz, rok výroby 2000, podle Cebie to má důvěryhodných 270 tisíc na tachometru.

Jelikož se v autech nevyznám, myslíte že by to bylo vyhazování peněz, nechat si to a případně opravovat? Jako dostal jsem to zadarmo, je to pojízdné a auto se mi bohužel líbí.

Je 270 tisíc na tachometru hodně?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Libi se, dostal jste ho. Opravte si ho a budete spokojen. Mame to v praci, jezdim vnm tom 6 chlapu a vercajk a spokojenost je. Mista dost. Me se take libi.

hodnocení

1x

T4?

No pokud to není zhnilé... taky bych se do něj dokázal zamilovat *smich*

hodnocení

0x

Auto jste dostal zadarmo, tak z čeho máte obavy? Zvrakovat se dá vždycky. Neuvádíte motor, ale obecně 270 tisíc není nic. Troufnu si tvrdit, že většina takhle starých Transporterů má reálně najeto kolem milionu a pořád jezdí.

break
hodnocení

0x

Auto na odpis. Za bura to koupím "na dily"*smich*

radar9
hodnocení

No, ja prave nevim, jestli 20 let na auto neni moc celkove. Ja se opravdu v autech nevyznam, podle cebie to ma skutecne 270, a zadny stoceni tam viditelne neni. Nejaka pripadna rez na dverich by mi byla putna, me jde o to jestli to vydrzi aspon rok, aniz bych do oprav investoval vic jak 150t za ten rok. Je to T4 1.9 TD 50kw

radar9

ProsÍm poraďte!

A co? Vždyť jsi nám nic neřekl o autu.

20 let stará T4 s nájezdem 270 000 může být udržovaná bývalá sanitka co měla pravidelný servis a nebo vylítaná vrána po zedníkách co odtahala tuny nákladů s rozervanýma dveřma co nejdou pořádně zavírat, zničenýma nápravama co udělali poslední technickou a motorem, který už je z jiného T4 a kdo ví v jakém stavu.

Není zárukou, že je tam motor původní z 270 000km.

Pokud se neměnila chladící kapalina a pouze olej v motoru a ještě se přetahoval interval, tak ten motor klidně klekne zítra a nebo za rok.

Dej fotky, jak vypadá motorový prostor, nápravy a podvozek celkově, interier, ajk je vybydlen či v top stavu a možná se dá poradit dále.

Popř napiš historii vozu, kde jezdil a jako co. S jakým účelem si někdo koupil T4 před tebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]