Dobrý den.Mám Suzuki Vitaru 2015,1,6. Nestartuje. Vyměnil sem baterií a chvíli to šlapalo,cca po týdnu zase nechce startovat. Přes kabely ale startuje.Máte s tím zkušenost?
Musíte změřit palubní napětí před a po startu. Tím zjistíte případný problém s dobíjením (alternátorem). Další možností je, že něco baterku vybíjí, i když auto stojí - závada na elektroinstalaci, nějaká "neuspaná" jednotka, atd.
womin
Děkuji. Byl jsem v servisu, po změření mi bylo řečeno že má velký odběr. Jedu s tím do Suzuki servisu. Na auto se vztahuje záruka.Nevím jestli to souvisí ale začalo to dělat až po nainstalování hlídání auta Globalsec.Je to prostě fiasko. Auto mám tak 3 měsíce.Snad na to aspoň přijdou v Suzuki.Dík za pomoc.
ladis*
Tak to jsi nam neoznamil, ze mas trvsaly ober nejakou GPSkou...
TEST: zkusebne odpoj Globalsec - reklamuj u dodavatele Globalsec, at zmeri klidovy odber.
Anebo dej vetsi AKU, kolik mas, 45Ah!? To ti zrejme poradi.
Ahoj vůbec nevím Jestly to může souviset ale když sem nemohl nastartovat já a dal ho do servisu tak po opravě mi řekl že mi dal jenom nový svíčky a auto startovalo. V té době to byla seat Ibiza
ladis*
"Přes kabely ale startuje."
tak tva rada se svickami nedava logiku. Ale muze to byt cimkoliv, to je pravda
Jestli je velkej klidovej odběr z baterie je třeba hledat co ti vybíjí baterii zpravidla se tak stane pokud se do auta doděláva náká elektrická vychytávka-ruzný alarmy plašiče kun nebo kamera Tyto spotřebiče se zapojují na stalé napětí a na problém je zaděláno
womin
Díky za odpověď. Začalo to dělat právě po montáži hlídání od Globalsec. Jdu po nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.