Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám možnost za dobrou cenu koupit Vw polo, r. 2006, motor 1.4tdi. Ale má najeto 240tkm. Já osobně bych s autě jezdila pouze do práce, na nákup - běžná denní jízda. Myslíte, že auto ještě vydrží popřípadě kolik asi? Má cenu ho kupovat? Jinak je v perfektním stavu žádná koroze nic, pouze ty kilometry..
Samotný kilometry nevadí. Může být celkově v dobrém stavu nebo to taky může být těsně před smrtí a za měsíc to leda tak hodíš do šrotu..
= Dobrého mechanika sebou, ověřit korozi, ne hezkou kastli zvenku ale podvozek - brzdový trubičky, prahy nápravy apod.
Pak motor, načíst diagnostikou korekce vstřiků, tlaky paliva, turba atd.
Pokud vezmeš, dop. aditivaci paliva VIF. Výměny náplní, rozvody, nový pneu hlavně zimní atd., takže dalších tak 30k aby to chvíli vydrželo.. Dobrý stav bych bral tak za 30k max (ale Polo ve slušným stavu bude spíš za jednou tolik)..
Nebo koukni na Punto 2FL poslední roky výroby, motor 1,2/ 8V, příp. Panda.. A neboj se Fiatu, kvalitou to je srovnatelný, prostorem a výhledem i lepší (vyšší posez). Kdysi jsem řešil Punto-Polo-Fobie-Clio-Pažout207 apod. a Punto mi z nich vyšlo celkově nejlíp. V Puntech mám najeto ca 300 kkm, nikdy nechcíplo na cestě, poruchy běžný spotřebák typu ložisko, čepy.. Motory OK prakticky bez poruchy (jedna žhavicí svíčka po 170kkm a jednou čištění solenoidu EGR ventilu, jinak na motorech vůbec nic..)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.