Nejste přihlášen/a.
Oprava asi bude ten na max. 400Nm, ten silnej v nabídce nevidim (papírově tušim 1800Nm/ v testu asi 600 ale to dával spolehlivě..)
Mám ten Parkside rázový utahovák kol a spokojennost,dává 100-200-300 a 400Nm.na první nabití jsem s ním sundal asi 5 x kola (5X4 povolit,5x4 utáhnout + pokusy na poloosách ...co jsem klasickým trháhem z goly nedal)
Tak ten v nabídce má jeden rozsah navíc-150Nm a je za 1799kčs baterií bez baterie za 999kč
Zmíněný kompresor je strašně hlučný a neudrží tlak - měl to soused a vyměnil ho za dědův dvoupístový 80litrový z roku kolem 1960 (samodomo).
Elektrický utahovák -ne aku - bude lepší varianta. Třeba tento.
Docela jistě nebude. Kompresor musí mít minimálně 2 násobně větší výstupní množství vzduchu ( nikoliv sací množství ) a tlak kolem 9 bar, aby utahovák spolehlivě fungoval. Dále musí být instalováno mazání olejovou mlhou, které je jako příslušenství. Ty elektrické varianty nefungují tak dobře jako vzduchová varianta. Nemá ten správný okamžitý ráz. např. při povolování horní matice tlumiče pérování. Vzduch je vzduch. Elektrika má měkký rozběh a to je o ničem.
Malé kompresory jsou jenom na mazlení a né na práci. V průmyslu se používá rozměr pouze 6 Bar s přimazávačem. Na velmi výkonné utahovačky se používají hadice s velkým průřezem...
Malilinkaté kopresorky alias Lidl apod jsou nanic. Jedině tak velký s nejméně 100l nádrží, nejlépe s 200litrovou... S velkým kompresorem, nebo se dvěmi kompresory atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.