Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny na poradně.
Budu vyrábět zařízení, kde se výborně hodí k využití motorek stěračů (má dostatečnou sílu a ideální otáčky). A nebude to gril.
Chtěl bych ale, aby to taky dlouho vydrželo.
Proto k otázce: mám doma motorek ze stěračů na Škodu 100. Myslíte si, že "tenkrát" se takováto zařízení vyráběla poctivější, nebo mám raději koupit nějaký motorek stěračů na novější auta? Vím, jak vypadá motorek ze Škodovky uvnitř, ale nemám to s čím porovnat, protože motorek z novějších aut jsem nikdy rozdělaný neměl.
Podotýkám, že můj motorek ze Škodovky nebyl nikdy použitý, takže opotřebovaný není. To jen pro informaci, aby si někdo nemyslel, že chci stavět zařízení, které má dlouho vydržet, a přitom bych tam "nacpal" starý vychozený motorek.
Zkrátka, když by se porovnala kvalita (a životnost) nového motorku na starou škodovku a nového motorku třeba z Felicie, tak který motorek je prostě větší "držák".
Samozřejmě motorkem myslím komplet i s tou převodovkou.
Budu moc rád za Vaše postřehy a zkušenosti.
Motorky jsou snad i celkem srovnatelné. Nové používají magnety ve statoru a starší vinutí. U starších je tedy problém reverzovat motorek jednoduchým způsobem Jinak ti poradím, rozdělej tu převodovku a mrkni na ozubené kolo, bývá z bílého plastu a stalo se mi, že na starších motorcích byl ten plast sice funkční, ale takový stářím rozpraskaný, asi i za působení tuku co je na nich. A uvidíš. Já měl právě obdobné dva motorky, zánovní a u obou byla stejná vada..
Dobrý den! Před cca 25 lety jsou si pořídil malý mobilní katr od fy SKR s.r.o. Malá Hraštice 168. Na katru byl pro pohon posuvu po kolejnici použit stěračový motorek 12V. Otáčky /rychlost posuvu/ je řízena napěťovým regulátorem 12 V, 2 A v ovládací skříni. Podle vzhledu to vypadá na mot. stěračů ze škodovky. Jestli je převodovka uvnitř nějak upravena nevím. Vzhledem k subtilnosti motorku a provozní zátěži jsem měl obavy, že to bude slabé místo na katru, ale naopak, motorek stále funguje. Když se katr někde zasekne a posun včas nezastavím, tak to třeba rozdrbe rolnu posuvu, ale motorek vesele točí stále. Jak nyní na netu vidím, firma ten katr nabízí stále. Podle obrázků s drobnými inovacemi a bohužel i s inovovanou cenou katru a náhradních dílů: https://minikatr.cz/ .Ten motorek na obrázcích a videu není přímo viditelný, je pod plastovým krytem dole u kolejnice.
Uvědomte si, že motorky ke stěračům, nejsou určené k trvalému provozu, ale k cyklickému pohybu. Nemají totiž chlazení, takže by se při delším chodu přehřívaly.
Viděl jsem několik aparátů na rožnění poháněných motorkem ze stěračů a všechny byly funkční celé roky. Jeden měl dokonce převodovku ze starých hodin a při dobrém vyvážení rožně dokázal utočit i metrákové prase
Invence českých kutilů je neuvěřitelná. Tam, kde ty prohlásíš že to nemůže fungovat, druhý řekne , zkusím to a uvidím... A světe div se, jde to.
Jakože v dešti bys měl každých pět minut zastavit aby se nepřehřál motorek stěračů? Asi ne... A v dešti jede furt
Dobrý den! Ještě malý dodatek k mému dřívějšímu příspěvku. Jako první auto jsem měl Š 100, pamatuji se, že to bílé plastové odrbané převodové kolo jsem po několika letech provozu měnil. Takže příliš spolehlivá a odolná součást to nebude.
Tentýž typ motorku na pohonu katru dostává při provozu "pořádně zahulit" a stále drží a točí. Je ale otázka, zda to plastové převodové kolo není nahrazeno nečím odolnějším. Vývod hřídele / tisícihran a kužel/ je stejný jako u stěrače, akorát místo mechanizmu ramen je na té hřídelce nasazena přímo ocelopryžová rolna posuvu. Zkuste se /podle zaslaného odkazu/ u výrobce katru zeptat, zdali ten stěračový motor montují bez a nebo s dodatečnou úpravou převodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.