Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
interiér: VERSO AF detailingshop.cz/... ale musíš si přikoupit rozprašovač.
uděláš z toho několik litrů -> - motorový prostor: 1:1 - 1:5
- interier silné znečištění 1:7 - 1:10
- interier běžné znečištění: 1:10
- čištění kůže: 1:15 - 1:20
Na ošetření vnitřních plastů je nejlepší Poorboys Natural Look konkrétně v této velikosti, záleží jak často to bude dělat a kolik aut, ale toto bohatě stačí. https://www.ahifi.cz/poorboy-s-natural-look-118-ml.html
Ono reálně, člověk chce hodně věcí a detaileři ti doporučí nekupovat již naředěné produtky, ale potom ti to akorát leží doma. Člověk je rád, když má čas to udělat jednou do roka :D nebo se mu pak ani nechce. Hodně udělá i to když to auto vezmeš štetcem ahifi.cz/... a VERSEM.
Čištění disků: ahifi.cz/...
Je ale fakt, že tady tohle celkem mizí :D Odstraňuje polétavou rez velmi lehce, ale je dobrý na to vzít ten štětec..
Potom na ty kola je dobrý vzít i ahifi.cz/...
odstranovač asfaltu, pokud tam nějaký máš. Ale na to potřebuješ koupit rozprašovač, bral jsem nějaké obyč odkudkoliv, ale lepší je mít nějaký co má recenze, nebo co vydrží a nebo rovnou z detailshopu nějakého.
Mrkni zatím na to ahifi.cz/... , tam je výhoda, že vše má recenze a seřadíš si to podle oblíbenosti .
Věci z benzínky,lidlu,tesca a ták dokážou umýt, ale pouze nějak umýt někdy ani to ne, záleží co chceš přesně dělat a zrovna na interiér je lepší vzít to VERSO a potom zakonzervovat Natural Lookem od Poor boys, lépe se to nanáší než spreje, těma si pošplícháš okno pokud to nedáváš na hadru a nastříkáš rovnou na palubovku žejo :D.
Ještě od dob Tuzexu používám vosk Simoniz, stále se vyrábí a je super. Dokonce se moc nezměnil ani obal, za těch 40let. Já mám dokonce ještě i originál z té doby a funguje výborně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.