Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem od syna navigaci TOMTOM GO Profesional. Připojil jsem ji na WI-FI a zaktualizoval. Je tam jen jedna mapa určená pro nákladní vozy. Jedna silnice mezi Děčínem a Horní Policí se mi zobrazuje jako červený šrafovaný běžící had a to kousek jen v jednom směru a někde i dvojitě- obousměrně. Domnívám se, že je to nějaké omezení právě pro ty náklaďáky, ale nevím to určitě, protože žádný manuál, kde by se to vysvětlovalo, jsem na Internetu nenašel. Existuje mapa pro osobní vozy? Poradí někdo?
Stáhni si do počítače aplikaci TomTom My Drive Connect. Po registraci (zdarma) můžeš svou navigaci nastavovat a aktualizovat bez problémů. Stejně tak si můžeš otevřít, nebo stáhnout manuál. help.tomtom.com/...
Mám tam aktuální mapu Europe TRUCK a nabízí mi to jen další mapu pro trasy s převozem nebezpečného nákladu a tu nepotřebuji. Měl bych zájem o mapu East Europe, ale ta je asi placená.
Když zadám stáhnout manuál, tak mě to nabízí podporu a nic se nestáhne.
Ta mapa pro náklaďáky mi nevyhovuje. Zadal jsem si trasu domů do Prahy-Řepy z chalupy a navrhlo to cestu přes Přední Kopaninu až k letišti Václava Havla a já při tom jezdím z Tuchoměřic na křižovatku Kněževes, odkud je neplacená dálnice až téměř do Řep. Asi tu navigaci prodám, stojí 12 tisíc, tak by za 10 mohla jít.
Mě My Drive Connect funguje, asi děláš někde chybu (pokud jsi přihlášen). Používám TomTom Go Essential, stahuji co je potřeba a zdarma. Někdy jsou i na výběr možnosti. S navigací jsem naprosto spokojen, měl jsem už i přrdchozí verzi Go 920. Můžeš ji i propojit s telefonem, pomocí BlueTooth.
Evropa, velikost 8262 MB
verze 10.65, poslední aktualizace.
Mám ji nainstalovanou na paměťové kartě, abych nezatěžoval interní paměť.
Tak to máš "Mapa střední a východní Evropy", která stojí 1599,- Kč s aktualizací 4 x ročně. Kde jsi ji stáhnul zdarma?
Nevíš, zdali když zvolím v nastavení vozidlo "automobil", tak by se zvolená trasa neměla vyhýbat úsekům, kam kamiony nemohou? Pak by byla mapa Europe TRACK vyhovující.
Podívej se do manuálu, ty navigace se v nastavení liší. Umí to tolik věcí, že manuál má 190 stran A4. Já jsem kupoval tu navigaci právě proto, že jsou všecny aktualizace doživotně zdarma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.