Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pružina Felda zadní

Od: doutnak® odpovědí: 9 změna:
Když tady čtu otázky Zdenka montéra,tak se přidám:) Jak mám zvednout zadek Feldy combi? Sedí mi to jak naložený cementem a přitom jsem koupil nový pružiny přímo na combi.. nepomohlo to.Podběhy jsou původní (nevařené.. zdravé).Jde mi o to, čím to podložit nebo přidat mezikus? Aby auto nevypadalo prázdné jako naložené :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kdysi jsem měl Formana a po něm 2 Feldy Combi. Nikdy jsem neměl problém se zadními pružinami, ani po jejich výměně na jedné z Feld. Spíše bych to tipoval na omylem nebo záměrně prodané pružiny z klasické Feldy nebo nějakou nekvalitní druhovýrobu. Ovšem dnes už to není snadné zjistit.

já dostal novej komplet tlumiče pera uložení od sachse byl s dieslovýho kombika co boural a neměli na hrbu ani 500km

nejdřív se musely nechat opravit vzadu v kufru ty schnilý misky pak se to komplet i s uloženim přehodilo a výsledek nic moc proto se daly podložky

Po vyměne jen tlumiču a per
Pružina Felda zadní

hodnocení

0x
Nech si do zadu udělat ze silonu či hliníku 3.5 cm podložky
Řešil sem to samí
Pružina Felda zadní #2
Pružina Felda zadní #3
Pružina Felda zadní #4
hodnocení

Dík.Myslel jsem, že bez něčeho podobnýho to asi nepůjde..

hodnocení

0x

Jak píše satam. Prodejci v tom dělají hokej.

Mám koupené na hatchbacku pružiny pro VAN-Plus Forman od Lesjofers HD a zvedlo se mi to o 5 cm v kombinaci s combi sachsema.

hodnocení

0x

Jen tak na okraj a mimo dotaz.Zlatá hydropneumatika v citrouších Xantii,BéXu XM,C5...Na Xantii 6kulce jsem udělal dofuk za 1200kč a pružení jako nové,pak jsem naložil do kufru skoro tunu ,lehla na břicho a po nastartění se dorovnal do provozní polohy jako by v kufru nic nebylo .Ale každé má svoje.

A ten komfort při jízdě *uspech*

citroen XM 2,1TD sem měl 5 let

jeden z nej vozů co sem kdy měl občas mě ten hydro podvozek sice nepříjemně překvapil ale jinak s autem velká spokojenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]