Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na Fábce jsem nedávno čistil škrtící klapku a bylo tam špatné těsnění, sehnal jsem jiné, ale je to pouze z hliníkového plíšku. Osobně se i to moc nezdá, čekal bych třeba něco z gumy nebo tak. je takové těsnění dostatečné, nebo tam mám přidat silikon, nebo něco takového?
těsnění v obrázku
Zadny silikon tam nepatlej. Zkontroluj pouze rovinnost dosedacich ploch a dej tam to hlinikove tesneni. Jak vidis, tak ma kruhovy prolis. Tim, jak to utahnes, tak ten prolis se zmackne a tim to tesni.
Proc chcete patlat neco, co je uzpusobene na uplne jinem principu? Tesni to tim prolisem. Jaky je duvod to jeste podmazavat? Uz jsem 1636 krat neco cistil po takovych kutilech. Lehce maznout je pro ne housenka tlusta 5mm. Pak to leze uplne vsude. A pak po demontazi piplacka s ocistenim. To je fakt super prace. Aneb jak si z jednoducheho a na vymenu rychleho tesneni zadelat na problemy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.