Ahoj, měli by se čas od času zkontrolovat brzdy na fabii 1? Vždy se jen prehazovali kola a jednou měnili brzdove kotouče na předních. Když jedu tak slyším obcas zvuk ze zadních brzd asi nebo podvozku jakoby tam bylo něco uvolněného. Je to možný? Brzdí v pohodě, brzdy jsou tiché. Zadní uz jsou celkem rezavé, ty bubny. Asi by to chtělo nějak pročistit a dotahnout. Jinak když jsem v kopci a zatáhnu ručku tak jakoby byla povolena. Asi tím, ze je to uz staré auto a ruční brzda neměla udrbu, vzdy to hodi takovej zvuk a auto se pohne maličko dolu jakoby spadne zadek coz je asi normální, ale podle me uz to tolik nedrzi a ted v zimě i v garáži se stalo, ze bylo malinlo zasekle pravé zadní kolo. Nebylo úplně jen když jsem vyjel tak se jakoby odcucnulo z brzdy. Jinak byl jsem na testu tlumičů a prý zkontrolovali vše a je to ok, testy tlumičů na 70-80%, ale stejně jakoby to už netlumilo :D nevim jak tlumí jiné auto, nikdy jsem nic jinyho neřídíl. Často to jde na doraz nebo něco, tak nechápu jak můžou říct, že to je ok. Jakoby je to ok, ale hrozně to duní a to stačí přejet malej kámen nebo spoj na silnici. Podvozek není vůbec rezavy protože to auto stoji furt v garazi a moc se nejezdilo 90tisic km, ale stáří už se asi podepsalo zejo no. Chápu, že to neni podvozek jak na novém aute, ale aspoň bych se rád zbavil toho klepání kdyz na neco najedu tak se to ozve do celého auta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.