Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi autoradio

Od: risha odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám takový problém. Koupil jsem si nové autoradio sony dsx a410bt, po zapojení fungovalo ale neukládalo pamět a po vysunutí klíčku se nevyplo, takže jsem musel vždy vypnou a pak znovu vše nastavit... Našel jsem si na netu že stačí přehodit červený a žlutý drátek mezi sebou. Tak jsem to udělal, když jsem radio zapojil tak nefungovalo ani když jsem drátky zpátky přehodil. Co s tím? nebo aspon navod jak ty drátky správně přehodit? nebo nevím..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

každy rádio má navod k zapojení a pokud zapojuješ stylem náhoda co se kde dočteš místo toho abys vzal návod a aspon žárovkovou zkoušečku tak se nediv žes dopad jak si dopad

začni důkladnou kontrolou všech pojistek

prohlídni i radio jestli na něm taky neni pojistka

pak musíš použít návod zapojení rádia a měřit

v konektoru musí byt plus 12V a plus 12V po otočení klíčku pokud tam náký napětí nebude musíš hledat proč většinou pojistka v háji

jinak se právě mezi sebou přehazují dráty se stálým napětím 12V a napětím 12V po otočení klíčku

risha
hodnocení

Dobře děkuji za radu, a myslite že to celkově mohlo poškodit celé radio? doufám že ne... Snad jen pojistku nebo kabely.?

hodnocení

0x

Zapojení v čem?

Uveďte typ auta a model. I rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]