Asi ani jedno. Místo bodu 1) bych si koupil klasickou nabíječku, která ti všechno napíše na displeji a stojí pár stovek, třeba tuhle: lidl-shop.cz/... A místo bodu 2) mám v autě kompresor do zapalovače, nafukuju tím pneumatiky, ale i míče a vlétě, když vyrazíme k vodě, tak i loď... Koupil jsem si tenhle a jsem maximálně spokojenej! patro.cz/...
asd1
nabíječka ano, pro kontrolu napětí za klidu (jestli je už potřeba nabíjet-nemusíš furt vytahovat nabíječku..), palubní napští po startu jestli dobíjí správně atd. tak je praktičtější voltmetr do zapalovače (za dva dolary z Alíka)
Než ten tester, tak rovnou multimetr nějaký za tři stovky..
A aku např. na foukání člunu u vody - Lidlovka je za půlku..
Ten měřák..tester baterie a dobíjení možná jo.Ale ten kompresor za tu cenu určitě ne! Na míče a jízdní kola asi dobrý,ale pumpička za dvě stovky lepší a může ležet kdekoliv.Do auta stačí kompresorek do zapalovače za 300kc.Sám ho mám několik let..
Ne, kdybych potřeboval sledovat dobíjení a stav baterky, koupil bych si voltmetr, abych věděl přesné hodnoty, ne srandu se třema LEDkama. Ale není problém zjistit případně napětí přes bluetooth "diagnostiku", takže tohle nějak nepotřebuju.
Jsou to vsechno veci, tak na poveseni na vanocni stromek. Do zapalovace pouzivam meric, ktery ukazuje volty na desetiny. Kdyz kupuji auto, tak vim hned, zda je jen slaba baterie a nikdo ji nenabil. Kompresor, takove siditko a 10 ATM, haha. Ale tak treba ma rad hezke veci, no. Znam jednoho, ten si vzdy koupi nadherne nove disky k autu, akorat to auto se mu pak podari opravit a dat na znacky az za 3 roky. Ale jak rika, nekouri, nepije a je to jeho jedine hobby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.